Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«123456789»

Община Варна ще строи социални жилища, кани гражданите на обществено обсъждане
2013-11-26 09:31:22
Коментар: Не разбирам защо МАЛЦИНСТВЕНИТЕ групи са споменати изрично като потенциални ползватели. Нима етническите малцинства автоматично се ползват с някакви облаги само защото са малцинства, независимо от реалното им финансово и социално положение? По силата на кой закон? Ако във Варна има 1 брой австралийски абориген, представител на малцинството на австралийските аборигени, той ще бъде ли от хората за които са предназначени тези жилища? Не чакам отговор, питам риторично. Пределно ми е ясно, че с правилно усукване по килифарски могат да изкарат китайците малцинство в Китай. Важното е да се печелят избори, зер властта е доходоносен бизнес...
Бойко Борисов: Ако бях варненец, щях да бия с камъни министър Терзиева заради магистрала "Хемус"
2013-09-07 20:03:13
Коментар: Както всички се дразните от истината, нали? Варна си е село - брутално, кално, прашно СЕЛО. Аз съм кореняк варненец, и ме боли страшно за любимият ми роден град, но фактите са си факти: - Бойко ли си паркира колата в калта край блока, за да не повърви 5 минути? - Бойко ли си хвърля боклука през прозореца? - Бойко ли си натирва песовете като не му отърва вече да ги храни? Всички ние, граждано-селяните, съвкупно и индивидуално, сме виновни поне на 50% за състоянието на Варна. Кусур ни е и магистралата, на свинче-звънче. Имаме много по-належащи проблеми!
Реформаторският блок настоява правителство да заеме ясна позиция за Сирия
2013-08-30 17:22:13
Коментар: Илияне, Швейцария която винаги е била пълен неутралитет жива да я оплачеш в геополитически и стратегически аспект... и след световните войни и по принцип...
Самолет излезе от пистата на летище Варна, две жени пострадаха при евакуацията (снимки и видео)
2013-05-25 18:37:20
Коментар: Captain Cook, образуваш ми веселие на характера с твоят велик коментар... 1. Пистата няма нищо общо 2. Пилота изпълнява 1:1 инструкциите на диспечерите - с каква скорост и откъде да заходи и кога каква височина да държи. Защо диспечерите са го накарали да кацне в посока на вятъра - не мога да доложа. Разследването ще покаже. 3. ВСИЧКИ самолети, произведени в последните 30-40 години, спират със: въздушни спирачки (air brakes), които са надигащи се от крилата плоскости, обратна тяга, и най-накрая със баш спирачките самолета се укротява до скорост за рулиране. И за твое сведение турбините не духат наобратно, а се отварят клапи в страничните стени на двигателите и се затватят задните дюзи - така тягата отива напред. Вижда се прекрасно особено на Boeing 777 ако си седнал до двигател. 4. Airbus A320-232 са същите самолети, с които летят почти всички уважавани европейски и световни авиокомпании. Иди кажи например на Катар Еъруейс (авиокомпания No1 в света за последните години) че возят с боклуци от София до Доха пътниците си. Излагаш се. Инциденти са се случвали, случват се и ще се случват. Слава Богу, напоследък жертвите силно намаляха. Сигурен съм че във Варна в същия ден са станали поне 5 автомобилни катастрофи с повече и по-сериозно пострадали!
Всяка година 1,5 млн. деца умират в света, защото не са били ваксинирани
2013-04-22 13:12:18
Коментар: Марто, нали другите деца са ваксинирани, какъв е проблема ако в градината има неваксинирано дете? Имунизационният календар в България е абсурден, и подлага особено новородените на практики, обявени в развитият свят за крайно опасни. Методите и процедурите са с половинвековна давност! Аз не съм противник на ваксинирането, а на крайно изостаналата и късогледа практика в България! Ако ваксината увреди детето, кой носи отговорност? Никой! Оставаш си с наказанието да гледаш детето си как се мъчи.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook