Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«456789»

Дъждът създаде нови проблемни места във Варна
2012-10-30 11:15:44
Коментар: Това, че шахтите се почиствали системно, е НАГЛА и БРУТАЛНА лъжа. Мога лично да ви заведа при голям брой шахти, които не са почиствани с години и са буквално циментирани от наслоената в тях кал. Може ли да сте толкова нагли ?!? Дъжда си беше най-обикновен есенен дъжд, какъвто винаги е валял. Помня преди 20 години като бях дете как коритата на каналите се пълнеха до педя от преливането с отведена вода. Сега каналите са празни, а водата е по улиците. Безочие до безобразие !
Дянков сложи 10% данък върху лихвите по спестяванията
2012-10-10 18:55:05
Коментар: Защо толкова сте се набрали всички? Ще рече човек че всички имате стотици хиляди на влог. Аз пък потривам доволно ръчички, защото според статистиката на БНБ няколкостотин човека държат умопомрачителни суми на влог, останалите по 2-3 хиляди за черни дни, лихвите по които са така или иначе пренебрежими. Едва ли са обикновени работяги тия с огромните депозити, изкарали ги с труд. Те ще трябва или да намерят друго убежище за парите си, или да плащат. Нас ще ощетят със стотинки, тях - със милиони. Аз лично съм готов да ги дам стотинките за това удоволствие. Иначе съветвам никой да не държи дълго пари във влог - това е като да си пазиш оная работа за старини (не говоря за 2-3 хиляди за зор заман, а за повече). Инвестирайте в образованието и здравето си - неща, които не могат да ви бъдат отнети, нито да бъдат обложени, нито ги лови инфлация, и се изплащат гарантирано.
Нов собственик в БТК до 3 седмици
2012-10-10 18:40:41
Коментар: Лефер, нормално е. Собствениците на това дружество са предимно инвестиционни фондове, печелещи като купуват евтино и продават скъпо. Тук се коренят и странните ценова политика и отношение към клиентите на досегашната Виваком. Целта на управлението на компанията беше не да се предлага качествена услуга на нормална цена, а с всички възможни средства да се акумулира бройка клиенти. Следващият купувач плаща именно за това - бройка клиенти. Още известно време разни фондове ще си я подхвърлят като горещ картоф(докато има мегдан за акумулиране на клиенти), и накрая все някой ще се опари, нашивайки се на дългове и липса на адекватен персонал. Говоря като човек, работил 10+ години в телеком индустрията.
Йорданов: Кръговото на „Почивка“ се оказа неудачен вариант
2012-07-17 21:22:18
Коментар: Извинявам се, но някой ще ми каже ли какъв точно проблем става на това кръгово? Не минавам често от там, общо 2-3 пъти съм го виждал, може ли някой да ми каже напълно сериозно какъв проблем се явява там?
Главен инспектор Валери Борисов: Във Варна циркулират над 1 млн. автомобила
2012-07-10 17:50:15
Коментар: Rain, какво точно му има на това кръгово? Питам сериозно. Минавал съм неведнъж откакто го направиха и не съм забелязал нещо нередно.

«456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook