Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«23456789»

Масово продават недостроени жилища на зелено във Варна
2013-04-07 00:02:47
Коментар: Сухия лед е напълно прав. Би следвало да се каже "Масово ПРЕДЛАГАТ едикакво си". Само дето малко балъци се хващат на предложението. Масово ще продават когато масово се сключат сделки. А това скоро няма да го бъде (за голямо нещастие на средностатистическия строитело-търгаш). И изобщо, трябва да си луд да живееш в нещо, построено от прослойка хора, които аз лично намирам за еманация на алчността. Купувайте си парцели край варна и стройте сами къщите си, средата във Варна отдавна е отвъд всякакви санитарни минимуми за нормален живот. Толкова прашен град няма, Варна е по-прашна от Дубай след пясъчна буря! Живял съм достатъчно дълго и в двата града за да мога да правя сравнения!
593 дка ще бъдат залесени във Варненско тази година
2013-04-04 13:36:37
Коментар: А кой ще спре варварското изсичане на гората над Аспарухово? Абсолютно безумие е случващото се там, и всякакви институции са безсилни да го спрат !
Варна бълва кал за собствена употреба
2013-01-27 13:34:57
Коментар: slown, радвам се, че има и други хора, които като мен предпочитат да паркират малко по-далеч, но да не се врат в калта. Проблемът е много по-сериозен отколкото си го представяме. Наскоро имаше статия, че Варна е доста запрашен град. Нали се сещате в какво се превръща калта по улиците след като изсъхне? Ако някой от общинската управа чете това, нека се замисли върху следните 2 предложения от моя страна: 1. Масирана инспекция на целия град за излезли от употреба автомобили (според наредбите това е автомобил, който от 2 години не е минавал ГТП), и след някакъв кратък гратисен период незабавно репатриране. Гарантирам поне 1000 освободени паркоместа. 2. Въвеждане на платено паркиране В ЦЕЛИЯ ГРАД. Автомобилите с варненска регистрация да се считат за автоматично платили си годишната такса (чрез данък МПС). За гости на града - безплатен документ за 2 седмици паркиране веднъж годишно. За всички останали - ако искат да карат кола с не-варненска регистрация, плащане за паркиране по общия ред. НЕ МОЖЕ адресно да са регистрирани във Варна 320,000 души, които да издържат града, а да го ползват 600,000. Искам да напомня, че 90% от общинския бюджет се формира от субсидия от републиканския на бройка регистриран жител. До всички от Добрич, Разград, Търговище, Силистра, Русе, Велико Търново, Ямбол, и другите - живеейки във Варна с не-варненска АДРЕСНА (от което следва и автомобилна) регистрация, ощетявате града и жителите му. Някой от вас живеят от десетки години във Варна, но си държат адресните регистрации по родните си места. Замислете се.
"Свидетели на Йехова" във Варна нашарени със "Смърт. Не ви искаме в България"
2013-01-24 12:04:51
Коментар: Valio, една молба само - дефинирай моля те понятието "секта"?
Бейби бум на 12.12.12 във варненската АГ болница
2012-12-13 13:55:42
Коментар: Това с ЕГН–то наистина не става така, както си го мислят :-) Добавя се 40 към месеца, за да се различават от родените през 1910 примерно... Дават разяснителна бележка заедно с акта за раждане... А на моята щерка и се падна съвсем случайно последните и 4 цифри да са 0999 :-)

«23456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook