Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«123456789»

БНБ спешно печата пари
2014-08-21 07:14:37
Коментар: Хора, има голяма разлика между емитиране на пари и печатане на купюри. В случая според мен става въпрос за второто, което не създава нова парична маса, така че не виждам от какво се опасявате.
Едва 40% от зрелостниците във варненска гимназия успяха да вземат дипломи
2014-06-18 12:24:56
Коментар: Срамота... До съвсем неотдавна (аз съм випуск 1999) това средно училище (тогава техникум - ТМЕ) имаше победители в олимпиади и хора взели с приравнителни изпити втора диплома от езикови гимназии. Практически всеки само с получената подготовка влизаше с лекота в техническите университети в страната. Излязохме грамотни, можещи и мислещи хора. Не си мислете, че не бяхме щури и се скъсвахме само от учене - бяхме си нормални млади хора, по малко мързеливи, по малко кръшкачи, по малко бягащи от час, но винаги знаещи кое е важното! Поклон пред тогавашните преподаватели!
Пристигна клинкерът от Германия за централната пешеходна зона във Варна
2014-04-24 07:52:42
Коментар: Същите тези клинкери се редят НАВСЯКЪДЕ в Дубай. Досега не съм видял дори един напукан, а по тях минават често по много и то доста тежки коли. Истина е, че тук нямат зима, мраз и лед, но имат силно абразивен прахолив пясък от който няма отърване. Да се надяваме, че е преценено добре да издържат на заледяване. В Германия също имат зима.
Авиокомпаниите ни остават без пилоти
2014-04-22 15:59:53
Коментар: Тази "новина" я имаше пак преди няколко месеца. По цял свят авиокомпаниите инвестират дългосрочно в обучението на пилотите си срещу съответните договори. Откъде-накъде аз ще плащам с данъците си за подготовката на кадри за частни компании? Като не могат да си осигурят пилоти, да спират дейност - веднага ще се намерят други авиокомпании без кадрови проблеми!
Експерти: Сменете всички пароли
2014-04-22 10:06:04
Коментар: Четете внимателно. Хората не говорят за brute force, а за наскорошната уязвимост в OpenSSL, станала популярна като Heartbleed. С две думи с нея може да се четат страници от паметта на уязвимия сървър на порцийки от по 64 килобайта, като вътре може да има какво ли не - частни ключове, пароли (вашите, ако таман сте се логнали във въпросния сървър)... Има данни, че уязвимостта е използвана от разни хорица още от ноември 2013. Сменете си паролите !

«123456789»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook