Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«3456789»

Добричлия нападна млада жена, спасиха я четирима варненци
2012-12-13 08:09:01
Коментар: Blow, хайде да отговориш на мен и другите коментиращи, защо караш кола с ТХ регистрация (допускам, че може да е примерно и служебна)?
КАТ дебне за зимни гуми
2012-12-04 13:51:25
Коментар: Четете внимателно - до събота само ще предупреждават, дори и да си с галоши (под 1.6 мм грайфер). Според мен е важно хората да знаят, че пътните полицаи НЕ МОГАТ да напишат акт или фиш за административно нарушение поради наличие на летни вместо зимни гуми. В описанието на нарушението трябва да присъства член и алинея от ЗДП, които са нарушени, и при опит да пробутат тези за дълбочината на грайфера - чл.10 ал.9 точка Г. просто им кажете, че това се отнася изисква дълбочина на грайфера, а не тип гума. Дори и да сте с летни гуми, могат да ви "посъветват" да ги смените, но не и да ви глобят, стига да си имат нужните 1.6 мм грайфер. Тези съвети се отнасят за тези, които (като мен) по една или друга причина не са смогнали със смяната на гумите, и могат да бъдат хванати преди да го направят. Не се правете на тарикати, и карайте през зимата със зимни, и лятото с летни гуми! И запомнете - всесезонна гума няма! Дори и тези, обявени за такива, са "повече летни" и "повече зимни"!
Иван Портних: Проектът „Синя зона Варна” ще бъде реализиран
2012-11-22 15:16:01
Коментар: Тео, разумно направена синя зона би била от полза, защото ще махне от оскъдните паркоместа следните незаслужаващи да ги ползват безплатно: - лентяи, висящи цял ден на едно кафе в някое централно заведение; - приходящи от други градове (ТХ,РР,СС,Н, вие си ги знаете), които употребяват града и инфраструктурата му, но не допринасят с нищо;
Иван Портних: Проектът „Синя зона Варна” ще бъде реализиран
2012-11-22 12:08:26
Коментар: Ecofighter, не се хаби. Хората, заети с инженерната инфраструктура в общината, нямат и понятие от това което вършат,и неща като traffic management са им напълно непознати. Например, математически е доказано, че едно кръстовище с по една лента в посока на двата пътя ВИНАГИ е по-ефективно ако е кръгово, отколкото регулирано със светофари. Ако са двулентови, на нашия малък трафик също биха били по-ефективни (да, трафика във Варна е малък от тази гледна точка). Следователно половината светофари в града не само че са излишни, но допълнително спъват трафика. Достатъчно е човек да види десния завой на Цар Освободител в посока Затвора - има работеща секция за завиващите, при положение че имат напълно безконфликтна собствена лента, и си правят задръстване напълно излишно. Хората в общината не са там за да решават проблеми, а за да усвояват пари. Не очаквай нищо повече от тях.
Дъждът създаде нови проблемни места във Варна
2012-10-31 09:55:30
Коментар: Възмутений, дори и на уличните кучета стана ясно, че последните местни избори бяха най-нагло фалшифицирани...

«3456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook