Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на nk_vn

«56789»

Понеделник, 9 юли, може да се окаже черен ден за голяма част от интернет потребителите
2012-07-08 13:13:46
Коментар: Обяснявам: въпросният вирус подменя оригналният DNS сървър в мрежовите настройки, в резултат на което почти всичко от гледна точка на потребителя спира (няма кой да обръща интернет имена в адреси). Навремето ФБР са пуснали сървър-"прихващач", с който са направили така, че дори компютри с подменени от вируса настройки да продължат да работят нормално. Въпросният сървър обслужва DNS-а на подобни заразени и недооправени машини. Утре спират тоя сървър. Сигурно са видели, че вече практически не се ползва, т.е. всички заразени машини са или оправени, или излезли от употреба.
Собствениците на гаражи в синята зона на Варна няма да ползват абонамент за паркиране отвън
2012-04-23 13:41:32
Коментар: Хубаво сте направили копи-пейст от дарикнюз, ама или сложете и схемата със зоните, или махнете от текста обяснението за това коя е първата зона ...
Община Варна: Правителството на Станишев носи вина за последиците от бурята
2011-10-19 09:40:59
Коментар: На Другаря Йорданов нахалството мина всякакви граници. Аз съм на 31 години, и когато бях 9-10 годишен, пак имаше такъв дъжд. Тогава бетонните корита на откритите канали (като този покрай новия пробив-продължение на бул.Левски) бяха на педя от преливане, но си отведоха водата където и е мястото. По време на бурята не бях във Варна, но съм сигурен, че малката вадичка на дъното на канала си е останала малка вадичка. Водата вместо в бетонните корита е била по улиците. Тогава тласкатели нямаше, но решетките на улиците се почистваха поне няколко пъти годишно, че и се прогонваха с вода. Не е трудно. Вчера, вървейки към работа, лично отводних част от ул.Драгоман, сритвайки няколко купчини листа. Отне ми 10 секунди...
Община Варна: Автоподлезите са наводнени, по възможност не използвайте автомобилите си
2011-10-18 05:30:40
Коментар: Ама НЯМА ПЪК да ги изчистите всичките шахти до една и да се ревизират след всеки дъжд, нали бе общинарите? Ако някой общински служител чете това, от мен да знае - СТРАШНО са ви сбъркани приоритетите. Мястото на общинския служител е на улицата и пътя, там където се случват нещата за които се грижи, а не зад бюрото. Тунеядци и заплатаджии, в нормалния свят бихте просили по улиците, вместо да разполагате с бюджета на половин милионен град!
Жълт код заради порои и бурен вятър в Източна България
2011-10-11 14:34:44
Коментар: Какви порои? Най-обикновен есенен дъжд с повечко вятър. Проблема не е в количеството валеж, а в занемарената до абсурдност отводнителна система на Варна. Има решетки на отводнителни канали, непочиствани от 10 години, буквално бетонирани! Свободно течащата по улиците вода е и една от главните причини за лошото състояние на пътищата ни. Елементарни профилактични неща, струващи не кой знае колко пари на фона на бюджета на града, са буквално зарязни от общинската администрация. Отводняването на улиците е СТРАШНО важно нещо. Дано новата градска управа го разбере.

«56789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook