Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на maskara

«234567»

Скандално премина 25-тото поред публично обсъждане на проекта "Южен поток" във Варна
2013-07-16 18:10:40
Коментар: Логично е да се направи референдум за толкова голям проект, изискващ толкова много инвестиции и толкова много въпросителни покрай него - през цяла България този тръбопровод минава през защитени природни местности. Специално във Варна ще минава съвсем близо до жилищни райони и не се знае колко вреда ще нанесе - не само на природата, но и на жителите на града. Естествено, печеливши няма да са жителите на Варна, нито България, ще се напълнят джобовете на руските олигарси.
Радан Кънев: Кметът на Варна да се противопостави на „Южен поток”, за да докаже, че е десен
2013-07-16 18:05:24
Коментар: В момента подстанцията над Ракитника не работи, но миналото лято без значение откъде духаше вятър се чуваше по цяла нощ - едно непрекъснато бучене. Въобще да не ми разправят как било в нормите. Относно освинването на Паша дере - когато дълбаха в морето за тръбата целия залив беше като боза - цяло лято. И да напомня на проруски настроените - където е стъпил руски крак - трева не никне.
Варненци излизат днес на протест срещу Южен поток
2013-07-14 13:44:33
Коментар: Виктор, естествено че инвеститора няма да спомене малката подробност с наднормения шум и другите вредни за населението моменти като заложен по проект. Той ще гледа да си прибере милиардчетата - точно за такива пари става дума. А че ще съсипе цялата местност - по това спор няма. Помисли малко, и за Чернобил сигурно са казали на населението, че е абсолютно безопасно. Ти би ли се съгласил огромен газопровод да ти минава буквално през задния двор?
Пияни хипита вдигнаха гол купон на плажа в Иракли
2013-07-14 13:38:01
Коментар: Алоо, Морето! Откъде решихте, че тези хора са хипита? Защото са голи? Или защото са пияни? Хайде направете си една справка с Уикипедия, ако чак пък толкова не сте запознати с въпроса и си сменете заглавието. Пишман журналисти!
Общинският съвет иска нова сграда за библиотеката във Варна
2013-07-10 13:01:01
Коментар: Ами на мястото на историческата дупка може да се построи много хубава библиотека - в момента Градска библиотека е пръсната поне на 5 места. Вероятно може и подземен паркинг да се изгради. През 1990 мисля, че половината град се извървя да се подпише на искането цялата сграда на партийния дом да се даде на Градска библиотека, но лека-полека общинарите си я превзеха...

«234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
42.1 + 16.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook