Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на maskara

«1234567»

Парите за втора пенсия няма да се наследяват
2016-04-23 14:38:51
Коментар: При положение, че при постъпването в този фонд сме подписали договор за еди си какви условмя, включително индивидуална партида, наследяване, завещаване, изтегляне при пенсиониране на цялата сума, не виждам как това законово може да бъде издържано. Т.е. не може и си е абсолютен пладнешки грабеж и нарушаване на правата на гражданите. Някой трябва да го отнесе, аман, не се накрадоха!
Инспекцията по труда: Служителите от „Аспарухово" да тръгват по-рано за работа
2016-04-19 17:28:31
Коментар: Equilibrium Ако беше прочел внимателно коментара на zorro, щеше да забележиш, че децата са в Аспарухово на градина. Но нали не очакваш градината да е отворена в 5 или дори в 6, за да може да се метнеш в 6.05 на автобуса и да не закъснееш за работа? А и децата сами не могат да се приберат от градина, нали?
Обособяват пешеходна охраняема зона по Аспарухов мост за безопасно придвижване на учениците
2016-04-19 17:18:49
Коментар: Именно, Истамбул е 30 и нагоре милиона и наистина има задръствания, но за един град, като Варна, дето няма повече от 500 000 души и една такава невралгична точка като този мост, подобно недомислие е недопустимо. И стига руга "мърлячите" от Аспарухово, тоя мост обслужва и целия трафик Бургас-Варна (виж си картата колко градове и села има по пътя), вилните зони и селата откъм Белослав и всичко над Аспарухово. Нямаше да ме е яд на задръстването, ако поне работеха по моста, а аз 2 дена жив човек не видях, пък камо ли да работи.
Аспаруховият мост пак се задръсти, никой не работи в затворения участък
2016-04-18 19:18:54
Коментар: В 8 сутринта ситуацията беше същата, както и в 15 часа следобед. Нито един работник на моста.
АПИ препоръчва алтернативен маршрут за минаващите по Аспарухов мост
2016-04-18 19:15:26
Коментар: Определено трябва да се помисли за алтернативно решение. Днес в автобуса си мислех, че евентуално през Боровец по стария път мога да се кача на магистралата и оттам - на моста. Обаче като издрапахме догоре и видях картинката и на входа откъм Бургас бързо-бързо отписах "алтернативата". А как я виждат тая със заобикалянето на езерото? От Аспарухово пак трябва да изминеш около 1/3 от задръстения участък, за да се включиш на пътя за Белослав. Евентуално няма ли малки корабчета - няма туристи в момента, които от Аспарухово да правят тигели до Морска гара? А оттам някакви автобуси? Също, на тези, които има се налага да пътуват с кола, защо не се комбинират по 2-3ма? От 10 коли днес в задръстването поне 9 бяха с по един човек. Толкова ли няма с кого да се уговорят? Единия ден с едната кола, на другия ден с другата.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook