Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на maskara

«1234567»

Родители на ученичка съдят директор заради забрана да влиза в час с бурка
2016-04-14 16:12:39
Коментар: В началото на всяка учебна година всеки ученик и съответно неговият родител/настойник се подписва, че е запознат и ще спазва правилника на училището. Той е общо-взето типов и в него пише какво може и какво не може да се носи. Като не му харесва на съответния родител и ученик се търси алтернативно решение - преместване в друго училище. А щом девойката е на 16 години, за нея ходенето на училище не е и задължително.
Правят спирка и паркинг за над 700 коли на Алея Първа във Варна
2016-03-25 16:05:35
Коментар: Gevich, това с автобуса в никой случай не е лоша идея. Преди 2 години бях в Позитано, където в целия град беше забранено разни заблудени туристи да се правят на отворени с колите си. Паркираш си над града на паркинга возилото или буса, ако е туристическа група, качваш се на автобусчето, което струваше примерно половин евро и е на 10тина минутки и то те сваля до долу по завоите. После обратно. Градът е пешеходна зона, с тесни уличики и яки завои. Пътуваше се примерно 5-10 минути със спиране по разни спирки. Относно нашата Алея, под Почивка имаше навремето един голям полигон, където може да се изгради надземен паркинг и дотам с колите. Аз съм против продължаващото бетониране на плажа, алеята и съобразяването със собствениците на кебапчийниците покрай морето. Като не им харесва забраната за колите - да отиват на магистралата.
Бъчварова: Оттегляме от проектобюджета промените за МВР
2015-11-08 13:47:05
Коментар: Щом ще почват преговори със синдикатите работата е сигурна. Полицаите ще са купени и продадени и последни ще го разберат. Ако някой не помни - справка, учителска стачка, миньорска стачка, лекарска стачка...
Синдикатите се разграничиха от спонтанния полицейски протест във Варна
2015-11-04 11:26:18
Коментар: Това същите синдикати ли, които продадоха учителската стачка, сключвайки споразумение с правителството без знанието и одобрението на учителите, които стачкуваха 40 дни? Или същите синдикати, които вместо да вдигнат всички гилдии в подкрепа на една както в нормалните държави (а имаше доста големи професионални стачки последните години - учители, лекари, миньори), си траят и само гледат кое си е изгодно за тях самите.
Готвят нов протест заради затварянето на крайбрежната алея във Варна
2015-05-29 20:01:42
Коментар: Ами като не им харесва на кръчмарите, да си вдигат чуковете и да се махат оттам. Заради 50 или 100 човека, всички варненци и гости на града, които не искат да се провират между колите ли да страдат?

«1234567»

VIP
Купува Земеделска Земя! Без Такси и Комисионни! Топ Цени!
”Терра Агро Инвест” ООД купува земеделска земя в цялата страна на НАЙ - ВИСОКИ ЦЕНИ! ЦЕНИ на ДЕКАР за СЛЕДНИТЕ ОБЛАСТИ: * Област Варна - цени от 500 - 3800 лв. /дка * Област Добрич - цени от 1500 -...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook