Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на maskara

«1234567»

Градят модерна библиотека във Варна над паркинга на общината
2015-04-25 08:22:01
Коментар: Fido, за да има подземен паркинг за толкова коли, трябва да е на доста повече нива, а може би не си чул - подпочвените води във Варна са доста високо. Така че 3 нива за коли и още 3 нива - за подводници :P 300 коли са с 300 повече от нищото, с което разполагаме в момента в този район. Има доста места в града, където могат да се изградят и подземни и надземни паркинги, включително и историческата "дупка" в центъра... Нея трябва да я включат в туристическите обиколки вече, като "архитектурна" забележителност.
Градят модерна библиотека във Варна над паркинга на общината
2015-04-25 08:18:19
Коментар: Преди 25 години целия град се изреди на подписката ЦЯЛАТА сграда на бившия партиен дом - сега Община Варна, да се даде на градската библиотека, която и тогава и сега е пръсната на поне 5 места, а голяма маса от книгите се съхраняват по мазета. След като Общината изтика библиотеката само в едното крило и се намърда на останалите етажи, редно е да се построи библиотека, която да събере всички книги на едно място. С 2 ръце съм за. Лично аз си представям една старовремска биллиотека с дървени рафтове с книги докъдето ти стигат очите, на различни нива, да ти мирише на книги, дърво и кожа, но и на една ултрамодерна не бих се разсърдила. А за подземния паркинг съм с четири ръце :)
Доц. д-р Христо Бозов ще се кадидатира за кмет на Варна
2015-02-15 17:57:11
Коментар: Явно пак е посъбрал парички за купуване на гласовете на Максуда и Розовата долина :)
Комисията за борба с грипа във Варна ще заседава днес
2015-01-26 14:07:09
Коментар: Ох, какво сте се затръшкали Генова, че Генова? РИО няма никакво отношение към обявяването на грипната ваканция, това го прави РЗИ. РИО само коментира ситуацията вероятно. Наистина, дървените, грипни и др. ваканции не са предвидени, но по разпределиние има 36 учебни седмици са учениците в гимназия, в другите - съответно 34 в прогимназия и по-малко в началното училище, а реално седмиците са повече по календар, така че не е проблем материала да се редуцира.
Паркинг за баровци или бус лента?
2014-10-31 20:51:41
Коментар: Много лесно може да се реши проблема и то без паяци. В Германия правят следното: наемат пенсионери. Дават им по 1 полароид. Ходят и като засекат подобна наглост правят снимка. Предават снимките в еквивалента на КАТ. Съответния си получава глобата. Пенсионера си взима комисионната. И наглеците намаляват. Без паяци, без ексцесии, без патаклами.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook