Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на maskara

«1234567»

Училището излиза от класната стая. По-къса лятна ваканция, повече математика
2014-10-20 13:44:47
Коментар: Тъй, тъй, увеличете работните седмици, увеличете математиката (тук никакъв проблем нямам), а нещо като увеличение на заплатите??? По новите учебни програми, които бяха дадени за разглеждане миналата година се намаляваха часовете по всички предмети - включително математика, за да се отдадат на такива ценни придобивки за образованието - като Предприемачество... Предполагам, за да се намери работа на безработни икономисти...
Готвят тотална забрана на къмпингуващите по Черноморието
2014-09-21 18:29:37
Коментар: Ми дай да бетонираме всички тези прекрасни диви места, да нацвъкаме хотели един до друг, да ги нафрашкаме с чалготеки и да напълним гушките на съответните хора... Не се наядоха! Винаги ми е било чудно, как някои хора са с тотално ампутирана съвест... Добре е да си припомнят, че на оня свят ковчег с надстройка не могат да помъкнат.
Няколко района без вода днес във Варна
2014-08-04 13:17:07
Коментар: Не мога да проумея няколко неща относно тоя режим на водата на Ракитника и Прибой. Това са вилни зони, които през юли и август са фрашкани до дупка с хора. Естествено, в тези горещи дни, всеки иска да си вземе поне по един душ дневно. Това най-удобното време за ремонти ли е, г-да от ВиК? Или гледате да ни върнете в татово време, когато имахме опашки за всичко и режим на всичко? Да си мъкнем с кофите вода до тоалетната, да смърдим в жегата? Добре, че поне ние малки деца нямаме. Във Варна до декември рядко пада сняг, можеше тези дейности да ги свършите през септември, октомври, ноември... То малко акъл се иска, или поне тоя който планира ремонтите ви, да не е изпечен садист.
Иван Портних търси варианти за нов зоопарк
2013-08-02 01:25:10
Коментар: Спокойно бе, хора. В стария зоопарк ще се наслаждаваме на депутатите - в клетката на маймуните, където им е мястото. Малко ще им е тесничко де, но с излишните можем да нахраним мечките :)
Радан Кънев: Кметът на Варна да се противопостави на „Южен поток”, за да докаже, че е десен
2013-07-16 18:11:50
Коментар: Имам едно предложение - да си прекарат тръбата през Евскиноград и депутатите да си редят хавлийките около нея.

«1234567»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.0 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook