Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«17181920212223»

"Дейли Телеграф": Обидно предложение към оцелелите от "Коста Конкордия"
2012-01-23 06:52:03
Коментар: до RGP: дай Боже да не бъдем с теб на един кораб. Вместо да пишеш глупости седни и ЧЕТИ!! Умрях от срам като българин на един кораб от един възпитаник на ВВМУ - пълна нула и като теория и практика независимо че бе 3 или 4 курс. Относно рейса с баща ти- то и кучето гледа месаря, но не става месар.
Нови паркоместа и игрища в района на "Чаталджа"
2012-01-18 07:29:12
Коментар: ако стане ще бъде о.к. ще бъде добре ул. цар асен в района на светофара да се разшири и осигури полицейско присъствие, за да се прекрати практиката за паркиране пред магазинчетата непосредствено след светофара посока пазара и избягнат задръстванията в района.
Правят оглед на горялата сграда във Варна
2012-01-13 08:02:20
Коментар: Все се чудя, кога най-после това което се пише и показва по медиите ще отговаря на истината. Сградата е необитаема от 2004-2005 г. Община Варна не си мръдна пръста за нищо и създаде предпоставки за пътно транспортни произшествия, т.к. затвори тротоара и принуди пешеходците да се движат по платното на място с недобра видимост и липса на каквито и да е указателни пътни знаци за шофьорите. След като сградата е паметник на културата, би трябвало някой да се грижи за нея. Съгласен съм с мнението, че някой е помогнал за пожара,ако не с пари то с някоя бутилка алкохол. Между другото това не е първия пожар в тази сграда, и в състоянието което се намира сега, е по-добре да се намери начин и събори. Беззаконието във Варна е огромно, така, че в този случай събарянето на опасната сграда ще бъде от полза.
Плевнелиев: Икономиката ни трябва да се ориентира към индустрии с по-висока добавена стойност
2011-10-10 16:09:35
Коментар: г-н плевнелиев има изключителна визия за развитието на българия. като министър, както се оказва магистралите ще закъсат, но събарянето на оградите продължава. регионалното развитие се ограничава за фирмите които рушат, общините - парички за разрешителни и т.н. не можа да разбере една проста истина - първо да сбори корупцията в общини,днск и т.н., законите да са номер 1. тогава няма да има нарушения. разбира се и попова като представител на най-корумпираното министерство според мен са възможно най-удачния вариант за избор на президент и вице-президент на държавата " МУТРАГЕНИЯ".
Кирил Йорданов: Много злини се свършиха във Варна от районните администрации
2011-10-10 08:48:46
Коментар: нима кмета не е знаел и за сделката с мол мото пфое. човек не трябва да е гений за да не знае, че с тези пари на общински терени можеха да се построят модерни сгради за всички районни администрации и дори ще останат пари за някоя друга детска градина. нима не е знаел и за сделката с марешки в морската градина - кон за кокошка. и други сделки - били решение на общински съвет - защо ги е подписал? нали е юрист - би трябвало да знае как да се противопостави. явно е дълбоко, ама много дълбоко в корупционните схеми на общината.

«17181920212223»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook