Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«1920212223»

Замразяват строителството в курортите и това лято
2011-04-29 21:29:36
Коментар: абсолютно съгласен със ZIPPER. Строителството трябва да се преустанови напълно. Да се изработи ОУП на база курортен комплекс - старите и амортизирани хотели да се съборят и изградят нови отговарящи на съвременните изисквания, да се изгради инфраструктурата, старите и полуразрушени постройки,бараки и т.н. да се премахнат и съответно изградят нови отговарящи на изискванията на курорт. архитектурата да бъде съобразена и има сходна архитектура, а не както сега. Да се премахнат всички обекти изградени на пясъчната ивица незаконно без значение кой,кога е издавал разрешения строеж или узаконявал. Броят на легловата база да бъде съобразен с капацитета на пясъчната ивица. Специалистите може би имат и по-добри идеи, но това е пътя да се привлекат платежоспособни туристи.
Преименуват „Севастопол“ в „Роналд Рейгън“?
2011-04-29 18:05:16
Коментар: аман от идиотизми. този съвсем изперка. 90 % от младото поколение не знаят кой е Рейгън, а надали са гледали и филм с негово участие. От какъв зор преименуваха улица "Мир". Тя мръсна дума ли е? и колко проблеми ще създаде това на живеещите в района и т.н. някой помисли ли или всички от Общински съвет и кмет имат лоботомия. Това е още един пример какви ниски хорица ни управляват. Да не се занимава с глупости, а да спре далаверите с Морската градина и малкото останали зелени площи в града.
Общината свила имот в центъра, твърдят собственици
2011-04-29 17:23:32
Коментар: не е само един имот във Варна и вилните зони. Полиция,съд и прокуратура прикриват беззаконието което се върши от Общината на всички нива.
Във Варна се краде като за последно, смята Гуцанов
2011-04-19 09:47:53
Коментар: от всичко казано до тук е ясно само едно: ако се гласува за ГЕРБ ще имаме квартал "Морска градина", няма да имаме зелени площи и детски площадки. Вместо да се вземат добри пари от общинската собственост, ще ни увеличават данъците и промил смет за осигуряване бюджета на общината, пардон личните сметки на някои оправни хорица! То и ако се гласува за другите няма гаранция,че нещата ще се оправят-близко и по-далечно минало. Май тази държава плаче с едри сълзи за своя ПИНОЧЕТ!!!
Във Варна се краде като за последно, смята Гуцанов
2011-04-18 17:44:08
Коментар: не е ли време да се загърнат тези антикомунистически излияния. отдавна БСП не е БКП, отдавна икономическите интереси надхвърлиха политическите и сега в редичката на ПАРИЧКИТЕ са се наредили всички партии,сдружения и т.н. всеки е влязъл в някоя схема- примери дал господ: неизгодни сделки от общината/недвижими имоти,пътна инфраструктура - асфалт, неимоверно много сфетофари, малък диаметър на кръговите които ги правят повече опасни, смет и т.н./ заменки за смешни пари и стоиност на евентуалните градини значително по-ниска от стойността на придобития имот. сигурен съм,че всеки един може да посочи някоя далавера, но жалкото е че във Варна няма кой да извърши разследване. Всичко е овързано като свински черва и преди изборите се опитват отново да излъжат гласоподавателя, ако не са го купили по някакъв начин. Така,че Гуцанов е прав и не трябва да се игнорират думите му заради политическата партия която представлява.

«1920212223»

VIP
Купувам земеделски земи
Купува земеделски земи и идеални части на най-високи цени в област Варна, област Добрич, област Разград, област Русе и област Търговище. Безплатна консултация и съдействие при изготвяне на документи...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook