Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на dosev

«131415161718192021»

Протестът приключи с нов погром по централата на Енерго-про
2013-02-19 08:35:19
Коментар: и да допълня: ти казваш,че си от десет години в общината, а аз помня след 10.11. какви хора влязоха в общината: със протрити панталони и сака, и как излязоха някои от тях: с армани,джипове,проспериращ бизнес или накратко - милионери. е задайте си въпроса - от къде? и защо улиците са с дупки?защо няма снегопочистване? защо в града има неасфалтирани улици? защо?защо?защо? затова протеста премина от високи сметки за ток,към протест срещу общината и кмета,към ГЕРБ и т.н.
Протестът приключи с нов погром по централата на Енерго-про
2013-02-19 08:12:19
Коментар: мариета, вие сте един прекрасен пример какви хора работят в общината - неграмотни. а един неграмотен човек е зависим от където и да го погледнеш,особено ако работи в такава институция. явно е и друго, че явно нямаш никакъв контакт с реалния живот : повсеместна корупция в общината на всички нива, почти всички служители които имат възможност имат части фирми или участват в такива и използват общината за това и седят там за това,а не за мижавите заплати. кмета стана бос на симбиозата: община,полиция,прокуратура,съд и т.н. говорите ,че може да осигурите работа,прекрасно,но на колко човека и каква заплата? лично аз съм ощетен от беззаконието,корупцията и бездействието на общината с над 15000-20000 лв. и жена ми се разболя и ми писна.а навярно се сещаш какво значи това. а колкото до ЕРП те не са виновни чак толкова, знаеш поговорката: не е луд този който яде баницата, а този който му я дава, т.е. държавата,т.е. пишман политиците/далавераджиите/ и т.н.
Част от протестиращите се опитаха да блокират подстъпите към летище Варна
2013-02-18 07:17:34
Коментар: не мога да разбера защо се джафкате? истината е една- няма значение кой е бил и е на власт. отгоре т.е. в управлението изплуват само знаете какво, затова всичко мирише и то много! но, най-лошото е че ние ходим и гласуваме за тези боклуци. ЕРП не са толкова виновни, може и да има някакви грешки, но основните виновници са в държавното управление и колкото детската детската градина/министерски съвет/ да се измъква с ДКЕВР, в тази държава не е имало и няма независим орган във всяка област.а органа който трябва да разследва, ама хич го няма и той е също "независим".
Арестуван е заместник-окръжният прокурор на Бургас
2013-02-15 11:57:08
Коментар: ако арестуват 99.9 % от прокурорите за корупция,несправяне с работата или просто мързел може би ще има някакъв ефект в борбата с престъпленията.
Само 302 жалби за високи сметки постъпили в Енерго-про
2013-02-10 17:33:44
Коментар: и да допълня: всичко това иска сериозни парични средства, което е непосилно за много хора и това също е коз срещу бедния български народ.

«131415161718192021»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook