Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«444546474849505152»

Митрополит Кирил: Господ ще избере патриарх
2013-02-10 08:03:22
Коментар: И защо от чисто злато са тези попски атрибути ? На *обозе агент* Кирил не му ли е ясно, че трябва да служи на миряните си, а не да парадира със злато, кадилаци е алкохолно опиянение с отбрани напитки? Митрополита, вместо да рита по кокалчетата останалите си колеги, по-добре да направи безплатна ПОСТОЯННА кухня за бедни, или да се обяви против порно-индустрията в списания и медии, изяждаща душите на подрастващите, или да защити Варненския бряг, че не остана небетонирано място ...! На Кирил не му *пука* за нищо друго, освен собственото му изкачване в църковната ейрархия! Той не ни интресува, нито ни интересуват скъпите му подаръци ! Интересува ни, кога ще започнем да наричаме поповете *духовни водачи*... надали скоро, при това агентурно разнообразие ...! Анатема!
Магистрала за варненци при втори мандат на ГЕРБ
2013-02-10 07:46:11
Коментар: ГЕРБаджии да духат супата с тези магистрали !!! Какво ни топли асфалта там, като го ползваме 2-3 пъти годишно??? Инфраструктурата на градовете е под всякаква критика - там дупките по улиците са много и големи, няма паркинги, сградите сблъскани една в друга, заради пустата алчност за застрояване, няма градинки, а съществуващите се изсичат и ... няма виновни за това! Преди много години, Варна беше спретнат, чист и приятен град за живеене, сега е мръсна, грозна и парвенюшка *морска столица* !!! Всичко това се случи при нескончаемия мандат на Кмета-любител на чашката и продажните Областни управители, подарили морския бряг на мутрафонска групировка, нямаща хабер от почтеност и уважение към природата !!! Като се има предвид, че всичко това е с благословията на последните 2 правителства, трябва здраво да се замислим кого избираме, на следващите избори !
Магистрала за варненци при втори мандат на ГЕРБ
2013-02-10 07:36:08
Коментар: Бозко, голяма боза ти е мисълта, за коментари ти трябват знания, освен мерак за писане... Държавните ни институции са *в пъти* повече и по-раздути от Европейските такива! Вече сме под 7 милиона, но имаме 240 хрантутници в Парламента, като сложиш и антуража им - те изяждат половината бюджет на България. При нас основния НЕДОСТАТЪК на управлението е, че 22 години, избраните там работят само за бентониране на статуквото си, отделени от реалността, охранвани с неограничени финансови средства ... те се превърнаха в каста, затриваща собствения си народ и действаща на принципа *сред мен потоп*!!! Затова, най-важното, което трябва да знаем, за изборите е не кой ще направи някъде магистрала, а кой ще напарви законодателни промени в посока на ограничаване и намаляване на държ.администрация и промени в основните кодекси и закони, за да гарантира намаляване на обедняването на българите !
Една ера си отива: Последен ден за крушките с нажежаема жичка
2012-12-31 16:40:02
Коментар: Тези от Европ.съюз са луди за връзване ... всички енергоемки производства елиминирахме, останаха крушките... Какво им бъркат крушките при тези емисии от вредни газове и енергоемки химически производства ??? Няма друга светлина, по.близка до слънчевата от крушките с нажежаема жичка !!! Определено в Европ.съюз е пълно с тъпи администратори, захващащи се за елементарни неща, за да си ОПРАВДАЯТ заплатите !!!
Президентът подписа указ за назначаването на Цацаров за главен прокурор
2012-12-22 07:34:15
Коментар: Тамагочито на ББ нещо се е замислило ... има защо, този Цацаров е известен с набезите си по *тънката* част ... след като е пекарал де що има младши и стажантки съдии в Пловдивския съд, сега се стяга за прокурорките в София...!

«444546474849505152»

VIP
Набираме охранители
Набираме охранители за гр. Варна и региона. Добро заплащане, трудов договор, осигуровки, постоянна работа! Свободни позиции: Автопатрули в охранявани от нас обекти. Пропускателен режим в обекти на триторията...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook