Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«434445464748495051»

Кирил Йорданов не се криел от протестиращите, бил на тяхно разположение
2013-02-25 19:09:46
Коментар: Лъже, та пушек се вдига... и не се крие - но ,НЕ СЕ показва.. и е готов на ВСЯКО решение - което ще го остави кмет... и поема отговорност - само ако е в стъклена бутилка и отлежла... и поддържа връзка - със единия от заместниците си... и няма да си подаде оставката - докато не го изгонят с бой от кметството...! Еееех, кмете - лопата фурнаджийска !
Кирил Йорданов: Сделките на общината с ТИМ са три, не съм подписал нито една от тях
2013-02-25 18:48:16
Коментар: Ама,че нахал - като не си ги подписал, ЗАЩО НЕ ГИ ОСПОРИ??? Кмет ли си или лукона глава? Много му е къса паметта - има и други сделки, като заменките на 200 дка та Паша Дере - земя, която е в Натура 2000, строителството трябва да е забранено, но имат ПУП-ове, което значи, че архитекта на Варна ги е подписал !!! Интересно как смениха статута и какъв ОВОС направиха? Ами крайбрежието на Аспарухово, че и дърветата в Прака изсякоха за да асфартират пряк път да Тимаджийския терен - бъдещо бетониране... Къде се кри в миша дупка Кмета, като се одобряваха от Общ. съветници всички тези сделки??? бояджийството ме няма да коментираме - няма партия, към която да не се пресламчи, за да бъде избран !
Кирил Йорданов подкрепя протестите на варненци срещу цените на тока
2013-02-17 14:38:11
Коментар: Йорданов никога не е мислил за добруването на Варненци,, той мисли само и единстевно за своето статукво - харесва му да е кмет, и жена му да трупа имоти... Колко партии/любими/ смени г-н кмета? - всички възможни! Спомняте ли си колко по-хубав град беще Варна преди 12 години, а сега от бетон и сбутани кооперации в центъра, нищо друго няма, даже градинката на Севастопол изсякоха ... а кмета *ни лукк ял , ни лук мирисал*... не знае кой и защо позволява масовите изсичания на дървета по целия град ! Градът стана нарицателно за васал на ТИМ, а кмета пак *ни лук ял, ни лук имирисал*, обаче одобрява ПУП-ове за строителство в Морската Градина .... и от нея скоро нища няма да остане, защото кмета пак *ни лук ял ...не видял, не разбрал кой и как продаде плажа на ТИМаджии.. ДОЛУ ПОДЛИЯ ЛИЦЕМЕР ЙОРДАНОВ !!! Никога повече кмет !!!
ДНСК проверили 33 плажа по Северното Черноморие през лято 2012 г.
2013-02-10 08:25:20
Коментар: Къде е въпросната комисия, да види унищожения Лиман на Паша-дере, където ТИМ ще бетонира, защото далавераджиите от Областната управа и Министерството на строителството, им подариха 209 декара девствена природа!!! При това Паша дере е в Натура 2000 - обаче къде са раците и рибите? От Лимана има някакъв кален остатък !
Разкритите връзки за атентата в Бургас няма да останат без последици от Европа
2013-02-10 08:12:37
Коментар: Мамка му Еврейче-Младеновче, зорлен ще ни вкара в обсега на атентаторите ! Кой гарантира, че *доказателствата* не са подменени, след като Мосадци ги прибраха и сега се появяват с готови изводи... мирише на кучкарник, къдета пуделите ББ,Цв.Цв, Младенов и сие ... подлайват около господарите.ционисти от УСА и радостно въртят опашки, защото са им обещали втори мандат ! А народа *да духа супата*!

«434445464748495051»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook