Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«424344454647484950»

Гуцанов: Когато БСП стоеше зад Кирил Йорданов, Варна бе най-добрият град за живеене
2013-03-05 09:51:52
Коментар: Този да мълчи, защото по това време ПРОДАДОХА БРЕГА И ПЛАЖА на Варна на ТИМаджии !! Това е национално ПРЕДАТЕЛСТВО и никакви приказки за благоустрояване по Алея Първа, няма да тушират слугинажа пред частни интереси, слещу тлъсти КОМИСИОННИ !!!
Изявление на Кирил Йорданов към варненци във връзка с Националния празник
2013-03-03 08:13:47
Коментар: Този НАГЛЕЦ даейства на принципа *ти го плюеш, то вика дъжд вали*!
Лиляна Павлова за кмета на Варна: Ако не си желан, трябва да си тръгнеш
2013-03-03 08:10:10
Коментар: Л.Павлова е права ! Кирил НЕ ГО ИСКАТ Варненци, защото опропасти града, освен, че го избраха с манипулации на бюлетините! Той ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, но ще стиска кокала, докато не му го измъкнат от устата, защото няма достойнство, а само ненормален стремеж да бъде кмет! Тук разни бозаджии *бозко* се опитват да преиначат ситуацията в негова полза, но ние си го знаем кмета, що за кметско недоразумение е, затова повтаряме: Йорданов направи Варна васал на ТИМ, продаде им половината град и околностите без пари, не се грижи за инфраструктурата на града и развитието му, допусна прекомерно застрояване и бетониране и най-важното - ПРОДАДЕ БРЕГА на морето на частна интереси, и отказва всякаква информация по въпроса, крие се, когато трябва да говори пред хора, постояннО използва заместниците си да подписват документи от негово име! Като личност е ограничен от редовни алкохолни опиянения, и говори заучени фрази, колкото са му останали като спомен И Т.Н.... НЕ МУ Е МЯСТОТО НА КМЕТСКИЯ СТОЛ !!!
Военно поделение в "Галата" ще става парк
2013-02-28 20:32:22
Коментар: ХА ПОЗНАЙТЕ ОТ ЕДИН ПЪТ кой ще строи новия парк - разбира се ТИМ ... Пусти Областни и общински играчи, пак ще си пълнят гушите покрай борческата групировка и вместо ЗЕЛЕНИНА, ще има БЕТОН и тук там някое хотелче, ресторантче и една-две люлки, колкото да не е без хич...
Едно изречение накарало правителството да подаде оставка
2013-02-28 20:23:53
Коментар: Рашидов и той едно леке, а се прави на мъжкар ... също, като Буда - той се правеше на мъжкар, но като наизлязоха хората по улиците се разболя от страх... Що четки в това интервю, пак започнаха облизването на чинията на старшината, надяват се пак да влязат в НС, за да лъжат и грабят на поразия... Да ни се махат от очите, НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ за ГЕРБ!

«424344454647484950»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.4 + 1.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook