Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«151617181920212223»

Бивш депутат съди кмета на Варна за клевета
2013-10-11 09:13:46
Коментар: Отнася се за хотелите в Алея-първа
Бивш депутат съди кмета на Варна за клевета
2013-10-11 09:12:23
Коментар: Защо, когато стане въпрос за Герберски кадри, *Стигабе* веднага започва злобни коментари за опонентите? ... - защото е платен драскач, без връзка със същността на събитията, които по-често са във вреда на ГЕРБ! На коментиращите, искам да напомня, да видят и помислят за изгледа на сегашния кмет - той винаги е с особен изглед, типичен за пристрастените към тревата и аналболите... Големият въпрос е ЗАЩО ББ го сложи да кмет, след поредица машинации на местните изб.комисии? Отговорът е - защото Герберите ВИНАГИ са разчитали на лъжи и на подкрепата на ТИМ, които са главния фактор в политиката на Варна... Оттам-нататък, мислете на кого са сладоледите в Морската и кога ще започне строителството на хотелите, за които вече има додписан ПУП/след приемането на ОГП/, и ПОДПИСА Е на Портних...!
НАП дава над 30 бона, за да разбере защо българите не плащат данъци
2013-10-06 08:57:01
Коментар: НАП се оплаква, че няма приходи, а ДАВА пари за проучване, на което предварително се знаят отговорите! Истината за данъчната система и законодателство в Б-я е, че е раздробена на парче, с много глоби и санкции при съмнително основание. Освен това, бюрокрацията, бумащината, разрешителните режими са изключително раздути, а първото ни място по брой чиновници на глава от населението, просто не е за коментар! Плащат се данъци при разумно основание за тях, но издържането на търтеите в Парламента и Правителството и т.н., които освен, че имитират работа, се подиграват с нуждите на народа, това си е чиста провокация за бунт срещу данъчните задължения!
Природозащитници: Автобус умишлено прегази куче на спирка във Варна
2013-10-06 08:25:35
Коментар: Големи кучезащитници се извъдихте! Някой от вас да е видял на някоя европ.улица, в някой европ.град КУЧЕТА??? Не е и НЯМА да види! Там се следи стриктно ВСИЧКИ домашни любимци да са при стопаните си! Имате ли престава колко много БОЛЕСТИ носят уличните кучета и ги разпространяват чрез фекалиите си и козината си??? 1/6 от населението ни има скрити прояви на кучешка тения в черния дроб, и заболява от модерните Хепатит-и, а Варна се е превърнала на сборище от ПОМИЯРИ! За да се пишете европейци, първо трябва да спазвате висока ХИГИЕНА на града, което няма как да стане с тези глутници по улиците! Не защитавам шофьора, излишно си го е изкарал на кучето, но истината е, че НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ!!!
Вандали унищожават палмите във Варна
2013-10-06 08:16:22
Коментар: На някой да му прави впечатление, че повечето палми пречат на движението и са поставени точно на линиите на човеко-потока? Убедени сме, че хората, отговарящи за зеленинета на Варна са НЕКАДЪРНИ, защото сечат улични дървета без наложителна причина и поставят въпросните палми както им дойде! Не защитавам този, който е съборил палмата, но явно му е дошло вповече или листата са го уболи... Затова, вината за *произшествието не трябва да се търси във вандалщината, а в простотията на озеленителите!

«151617181920212223»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook