Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«111213141516171819»

Гълъбин Боевски изненадващо се прибра в България
2013-10-24 08:59:09
Коментар: Горане, никъде по света няма освобождаване, ако не се е произнисла последната съд. инстанция, както е при него! Той все още е подсъдим, даже има произнисина присъда, която обжалва - единствения вариант е БЯГСТВО, след платена гаранция, с помощта на служители от консулството, издали документи по съмнителен начин... Да не омаловажаваме решението на Бразилския съд - 9 годищна присъда, надали са я издали,ЗАЩОТО Боевски Е НЕВИНЕН! ... иначе нищо лично към него, само да спре да продава наркотици!!! Ще поживеем, ще видим кой е прав!!
Готвените промени за банките може да повишат лихвите по кредити
2013-10-24 08:52:54
Коментар: Хърсев РЪСИ ГЛУПОСТИ по медиите... Каква политика на намаляване на кредитите, нали търсенето определя предлагането? Истината е, че банковото лоби в Б-я отдавна е направило *държава в държавата*, плащайки на подкупните политици ДА ПРОВЕНЯТ законите в негова полза! Предстоящите промени са съобразени с Европ.политика, но не са изгодни за огромните и неоправдани печалби на банките. Тук е *дивият запад* на банкирането, затова НА ВСЕКИ ЪГЪЛ ИМА банка, от тук изтичат европейските пари по офшорки и далаверни услуги! Освен това, банките подхождат към заемателя, като хиени - колкото по-оглозган е - толкова по-добре... без значение е как и дали да си внася вноските, все ще се намери някакво закъснение или промяна в софтуера на манката, сред която НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ, за състоянието на заема... Крайно време е да се направят предложените промени и ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, като с мораториума - първо гласуват, след това мислят!!!
Моторист блъсна пешеходка и уби кучето й на бул. "Трети март"
2013-10-24 08:35:10
Коментар: Стига с това лъжлива насаждане на БЕЗОТГОВОРНОСТ у пешеходците! Всички участници в движението на пътното платно, трябва ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ с останалите! Защо все възрастни и ученици са контузени? - Защото ВЪОБЩЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ с пътната обстановка и чакат останалите да ги пазят! Шофьорите НЕ СА идеални, колкото до скоростта - блъснатите винаги мислят, че е висока, заради контузиите... ЧЕТЕТЕ ПРАВИЛНИКА - пешеходците, са виновни при произшествия по тяхна вина ...
Гълъбин Боевски изненадващо се прибра в България
2013-10-24 08:23:42
Коментар: Заглавието трябва да е *Г.Боевски изненадващо избяга от Бразилия и се върна в България* Въпросът е КОЙ от бълг.консулство/или посолство/, МУ ПОМОГНА да получи нови документи, защото старите му са прибрани от браз. власти???
Варна получава новите автобуси в края на ноември
2013-10-23 06:51:53
Коментар: 100 автобуса за 60 млн лева???????? Тези автобуси да не са златни? Цената им е най-малкото наполовина, разликата в парите сигурно вече е в сметката на Изпортних... Пак далавери на гърба на варненци!

«111213141516171819»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -30% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook