Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«161718192021222324»

Подаряват екскурзии за хората живеещи в дома за стари хора "Гергана" във Варна
2013-10-04 08:18:41
Коментар: Като четем, оставаме с впечатлението, че дарението е малко..., не че всяко дарение не е добре дошло, но е време да се помисли за НОВ държавен дом за стари хора, защото в Гергана се чака с години, а частните искат *майка си и баща си*, като месечна такса. Истината за държавната политика по отношение на пенсионерите, в последните 20 години е, че те са ОСТАВЕНИ на ОЦЕЛЯВАНЕ, докато заплатите, безотчетните, разходите на депутати и присъдружните им се увеличават НЕПРЕКЪСНАТО!
Община Варна с план за бързо реагиране при премахване на паднали дървета
2013-10-02 14:28:35
Коментар: *Плановата резитба* е планово унищожаване на дървета... Вместо да им режат изсъхналите клони, режат всички клони, тотално... Кмета да смени олигофрените, коити отговарят за резитбата и да вземе някой по-наясно къде и колко да се реже, за да се запази короната на дървото!!!
И Варна се включва в инициативата „Моят зелен град“
2013-09-28 09:06:22
Коментар: Хубава е идеята, но първо трябва да ПРЕКРАТЯТ ДОГОВОРА на Общината с фирмата, която унищожава/подрязва/ дърветат на Варна! По-големи безхаберници от тях НЯМА даже не правят разлика между санитарна сеч и изсичане! Крайно време е да спре тоталното изсичане на клоните на дърветата, за които има постъпили писмени Искания да бъдат подрязани, заради изсъхнали клони! Кмета ДА СЕ АНГАЖИРА с инициативата на "Моя зелен град" и да сложи за шеф на Озеленяването някой с диплома по озеленяване над 4,50 !!!
Обходен път решава транспортните проблеми на Варна
2013-09-28 08:55:29
Коментар: Този г-н, явно има амбиции да бъде забелязан от широката публика, като дава НЕОСЪЩЕСТВИМИ идеи. Ако погледнем, как излишно са затворени и еднопосочни някои улици на Варна и как са объркани посоките на движенние, на автомобилния поток по малките улици, излизащи на еднопосочните, ще ни стане ясно, че с преразпределение на последните и ново регулиране на светофарите, може да се подобри значително скоростта на движение и да се избягнат задръстванията! КАТ и Полицията ДА ИЗВЪРШАТ проучване на потока на колите по всички големи кръстовища и да отворят големите еднопосочни улици и да направят пробен модел на преразпределение на малките улици - това е решението, а не обходен път...!
Варненският съд милосърден към самотна майка, убила двама родители на пътя
2013-09-13 08:33:37
Коментар: Тази е съмнителна, уж е разведена, сигурно и не работи, а кара луксозен джип. Това е достатъчно, да ни подскаже, че е поддържана финансово от някой мафиот с много пари. Колкото до решението на съда, там важи правилото, колкото повече *кихнеш* на съдията, толкова по-малко ще ти присъди... Така, че нищо ново под небето...

«161718192021222324»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook