Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«101112131415161718»

БАСТА открива първия си офис във Варна
2013-11-03 07:22:23
Коментар: Тези лекета имат ли някакви поддръжници? Май само печалната слава им е останала! Никога няма да влязат в Парламента, достатъчно некадърници има там, че да гласуваме за нови !
Край с екзотиката във Варна, отнесоха палмите
2013-11-03 07:19:22
Коментар: При всичката липса на пари за сериозни мероприятия - Общината поддържа палми!?!? Далаверата с Ерика е стара - там се плащат луди пари, под благовиден повод - озеленяване, докато в същото време по улиците масово се изрязват здрави дървета на по 70-80 години...! Служителите на Общината, отговорни за това безумие трябва да бъдат съкратеин и на тяхно място да бъдат поставени истински ОЗЕЛЕНИТЕЛИ!
Красимир Янков: „Южен поток“ ще даде тласък на българската икономика
2013-11-02 18:10:20
Коментар: Този говори в стил *дружинната ръководителка каза..*! Аланкоолу, къде са основните параметри на строителството, то да не е само една лихва...? Толкова много неясноти по конкретиката, само празни партийни приказки, и нищо няма изнесено за обсъждане в компетентните среди, ДАЖЕ И основен ДОГОВОР НЯМА!!! Руснаците почват да строят, а БЕХ взема заем от 680 милиона...?!? Стига изхвърляния в стил *Бай Ганьо*, време е професионали да седнат на обсъждане с Милер и компания! Политическите фигури, освен, че вземат рушвети, са вредни в тази ПОМПОЗНА ситуация и ще ни ОДРЪНКАТ С НЕЩО, КАТО БЕЛЕНЕ - след някоя година ще се окаже,че имаме да плащаме огромен дълг, срещу минимално-транзитиран газ...!
Папазов готов с проект за интрамодален терминал във Варна
2013-11-02 08:30:17
Коментар: Загрижил се Папазов за ново Пристанище... Неприятностите, които ще донесе изграждането му, ще бъдат повече от ползите, защото има много подробности по отчуждаване на земята, изготвянето на строит.схеми и допълнителното удълбочаване на брега... Зад всички напъни ПРОЗИРА АЛЧНОСТТА НА ТИМ, да прелапат старите кейове на Пристанището, за да направят яхт-клубове и *зони за отдих* - още една панаирджийница на брега на Варна, сякаш не ни стига *укрепването* на ската с безобразното разширяване и обеззеленяване на брега...!
Мораториумът за земята влиза в Конституционния съд, 18 депутати от левицата подкрепиха ДПС
2013-11-01 08:38:12
Коментар: Никакви дупедавци НЕ СА вносителите на Иска! В Европа важи правилото за свободна продажба на земя и никой не е занесъл земята си в гроба... Цялата офанзива е заради останалата НЕПРОДАДЕНА земя, която родната земеделска мафия иска да продължи да изкупува на смешни цени! Някой от пишешщите против свободната продажба да си е задал въпроса *защо болшинството от милионерите по дан-декларации са земеделски собственици?* При отпадане на мораториума, ценага на земята ще скочи, а от това нямат изгода купувачите, а продавачите ще спечелят...Цената на рентата също предстои да се вдигне, което обърква плановете на земеделската мафия и тя подучи дупетатите да гласуват мораториума, което няма как да бъде допуснато от Ес, защото нарушаваме принципите на присъединяването!!!

«101112131415161718»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook