Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«456789101112»

Унищожиха стара каменна чешмичка в Морската градина
2015-04-08 23:50:55
Коментар: Защо да бягаме?Не е ли време да се борим?Не е ли време да питаме и искаме всички псевдополитици и патриоти да защитят правото ни на достойно съществуване?!Не е ли време да искаме сметка на всички,които не участват с равни усилия за нормално съществуване?Не е ли време да искаме сметка на тези,които окупираха нашия град с мързел,простотия ,безнаказаност и наглост?? Всички политици в момента се ужасяват ,че може и да не е ги преизберат .Че ще им измъкнат благото от устата .Затова кротуват пред чудовищната престъпност.Затова всеки цигански престъпник е по-непобедим от най-изстрадалия честен и почтен обикновен човек -жертва на кражба,насилие,вандалщина.
И други хора са бити от охранителите във варненския мол
2015-03-21 00:09:08
Коментар: Най -големият проблем е,че българите не уважават институциците.Без значение като техни служители ,или като граждани.Оттам идва и проблемът с вътрешната и гражданска дисциплина.Щом е назначен за ОХРАНИТЕЛ,той охранява човешкия живот-не го отнема.Жалко за тези млади,страшно жестоки хора-много нечовешко се е натрупало в тях.Какво им липсва ? Доказателство за мъжкарство ?...Значи ние,цялото общество,много сме сгрешили !Тези млади мъже са израсли до нас-на какво сме ги научили??????
НАП: 80% от търговията с цветя е в сивия сектор
2015-03-09 01:38:23
Коментар: Смешнициииии,а безбройните улични превъзходни,които окупираха кръстовища и стълбища на читалища,тях накой проверява ли ги?Е,не ми се говори!
Паркоместата вече ще могат да се продават отделно от жилището
2015-03-07 21:42:54
Коментар: Според сегашните разпоредби не можеш да защитиш мястото,което си купил.Да не говорим за дивашкото заявление на всички институции,че сме на принципа"който изпревари".Съвсем отговорно заявявам,че няма ДОБРА ПОЛИТИЧЕСКА И АДМИНИСТРАТИВНА ВОЛЯ въпросът с паркирането да бъде разумно разрешен.Но,нека всеки си даде сметка,че наближават избори.У уверявам ви,че ще питаме как е разрешен този мноооого важен въпрос.
РИО-Варна с конкурси за четири позиции на старши експерти
2015-01-26 16:14:46
Коментар: А за местата на пожизнените и несменяеми директорки в над пенсионна възраст ,конкурси няма ли да има , или те са до памперси !?

«456789101112»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook