Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«8910111213»

Първите „виновници” за „Аспарухово” вече са предадени на прокуратурата
2014-07-08 22:50:05
Коментар: Мисля ,че ние,българите,вече се сбъркваме тотално .Какво ви става,хора? Не можем да понесем истината,че вече сме "емоционални" роби на хора ,които,на всичко отгоре,изцяло живеят на гърба на работещата част на българското общество.Защо ни е страх да извикаме с цяло гърло - КОЙТО НЕ РАБОТИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!!!!!!!!!Защо забравихме мъдрите си народни приказки?..... Защо да не възнегодуваме ,когато някой смята,че има само права,не и задължения!????Защо нормалните хора да са длъжни да плащат,за да им разрешат да си построят дом на собственото си място,а ЦИГАНИНЪТ да строи,пренебрегвайки всички закони и норми,дори на чужда земя?????????ЗАЩО???
Шок в БСП: Станишев бяга
2014-06-24 23:06:40
Коментар: Останаха ли още "верни" другари на най- големия "ДРУГАР"?....
Близките на издирвания 6-годишен Марин блокираха Аспарухов мост
2014-06-24 22:58:34
Коментар: Освен всичко друго скърбящата майка да беше грабнала лопатата да търси детето си.Но,трябва държавата да й го намери ,защото тя даже не знае къде го е оставила ,защото в това време е работила .Това е чудовищен натиск върху цялото общество.А ние, всички,сме заложници .ДОКОГА!!!!!!!!
Близките на издирвания 6-годишен Марин блокираха Аспарухов мост
2014-06-24 22:39:08
Коментар: Защо блокират?Защото са си разпасали циганските номера?Цяла България се активира да помага,а те организират блокади.Срещу кого?Срещу хората,които са затънали в боклуците им????Хора,време е да поставим всяко нещо на мястото му.Някой зададе ли въпрос как ще се справят хората,които пострадаха,без да имат и най-малка вина за това,че някой хвърля боклуци и строи ,без да го интересува дали може или не.Е много сме "толерантни"!!!!!!!Стига,хора,стига!!!!Няма значение кой какъв е - циганин,българин,руснак.Щом живее в България,ще се подчинява на законите - ще плаща данъци,ток,вода.
Оставаме без учители
2014-05-06 14:35:47
Коментар: Благодаря Ви,cheri!Ние,които сме в края на пътя,сме благодарни на хора като Вас.Защото планината се изкачва само с дружеска подкрепа. В интерес на истината , с нас светът няма да свърши.Но ние искаме да "излезем от системата " с усещане за добре свършена работа.Защото днешното образование продължава да се крепи само на хъса и инатлъка на хилядите училищни пчели - въпреки усилията да бъдем натикани в ъгъла.Благодаря Ви!!!

«8910111213»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook