Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Lili

«78910111213»

Начални и детски учители бягат в чужбина
2014-08-25 15:39:34
Коментар: peter k,щом разчитате на т.н."частни"учители ,защо не си обучавате децата в т.н."ЧАСТНО"училище? Или ,по-добре ,защо не си ги учите сами? И без друго ние,българите,сме специалисти по всичко. Колкото до "лапачите ",Волен КАФАЛА,познавам няколко категории ,но те нямат нищо общо с учителите- голяма част са или неграмотни,или болезнено образовани .
Морският ни флот се стопил шест пъти
2014-08-18 12:04:05
Коментар: Не се е стопил -стопи го "демокрацията".Стопи го алчността на "нашите " безнесмени",политици и държавници.Стопи се с него и поминъка на много хора във Варна .Затова пък набъбнаха възможностите на шепа ненаситни вълци,скрити зад уж пазарни принципи.И кога най-сетне ще си отворим очите и ще питаме упорито :Защо най-пладнешки ни окрадахте и продължавате да го правите?
Бареков оглавява листата на ББЦ за Варна
2014-07-26 22:42:54
Коментар: Поредният болен от желание за власт .Но този е толкова самовлюбен ,че чак нагарча .По-лошото е,че си мисли ,че Варна ще му се подложи.Не вервам ,мале ,ки!
Циганите в „Максуда“ искат нови къщи или поне бараки
2014-07-15 23:45:26
Коментар: Нека сега всички заедно да изискаме статистика колко пари под формата на данъци към държавата са дошли от Максуда и колко колко(като "социални помощи") са изтекли от нашите данъци към Максуда,към"Розова долина" и прочие обиталища на мързеливи и нахални цигани. Искам да съм честна и да кажа,че между тях има и работливи и съвестни хора,които не чакат подаяния,но са ТОЛКОВА МАЛКО!ТОЛКОВА МАЛКО?!!
Директорът на ОУ "Васил Априлов"-Варна сдава поста
2014-07-09 22:24:53
Коментар: Започнахме да се светваме! Само дето сега ще се изпише една заповед така,че конкурс скоро може и да няма ,защото или ВТ от инспектората ще е щастливеца,или вечния директор,който за друго си признава ,че не можел да бъде , ВР, или кой знае може и да е някой,който ще обещае да дава. Кандидати има! Има и директорки,които колкото и курсове да карат в Банкя са си все същите празни глави! Има и такива,които вече са пенсионерки,но нали пак са "наши" хора !!!

«78910111213»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.3 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook