Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Mishel

«456789101112»

И Варна се включва в националния протест срещу убийствата и агресията на САЩ в Украйна
2014-09-15 11:00:07
Коментар: Само да прочетеш заглавията на новините става ясно за каква намеса и каква угроза става въпрос : "Украинският министър на отбраната заяви, че НАТО вече е започнала да доставя оръжие в страната", "НАТО започва военни учения в България", "НАТО събра 7 военни кораба за учение в Черно море", ами това- "Шотландия губи членството си в ЕС и НАТО, ако избере независимостта" Това ли се нарича СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ? В същото време тези украинци, които поискаха да се откажат от членството си в НАТО и ЕС са "сепаратисти и агресори"?
САЩ и ЕС налагат нови санкции срещу Русия, тя заплаши с контрамерки
2014-09-12 11:44:11
Коментар: САЩ налага санкции , а Русия трябва да стои и да мига с очите..иначе , ако тя отговаря на техните санкции тя вече ЗАПЛАШВА!
Навършват се 70 години от нахлуването на Червената армия в България
2014-09-09 14:27:58
Коментар: Статия пропагандираща фашизма. Некадърна и само за тези,които създават мнение не от исторически факти ,а от журналистически статии в интернет...От политиката на Сталин постадаха не само българи ,но и милиони руснаци. "Поработени" българи и сега..заляти с европейските боклуци и с промити мозъци на американската действителност.. Робство и трайно заложено в българско съзнание..трябва да се присламчим към някои,които да ни диктуват какво да пишем в учебниците,в статии, с какво да се храним, как да се обличаме..Как на Китай не му попречи този комунизъм? Защо винаги се лашкаме от една посока в друга, вместо да намерим най добро за нашето общество ...защото така е изгодно на политиците,които са на власт в дадения момент.
Защо е криво "кривото дърво" в Морската?
2014-09-09 13:58:23
Коментар: След като скачат по него непрекъснато и големи и малки няма начин да не се цепи...Вместо да бъде пазено,дървото постоянно се подлага под тормоз.
Търсят спешно 1900 преподаватели преди новата учебна година
2014-09-02 17:59:41
Коментар: Номер3, точно за това говоря...цялата ни държава е опорочена и образованието и медицинското обслужване...всичко е с пари под масата. Аз съм за достойни заплати и против изкарване на пари "под масата" ... Защо в България учениците в 7 клас са принудени да ходят по уроци при тези учители,които "нямат право да ги дават" ? А липсата на учителите се обяснява точно с това, не им отърва да работят в училища след като изкарват повече с частни уроци и при това без да издават касов бон :-) Да видим ако тръгнат проверки,колко от тях ще продължат да дават уроци и как няма да се върнат в класните стаи.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.5 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook