Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Mishel

«123456789»

Кличко съди Кубрат заради думите му за допинга
2014-11-26 09:39:33
Коментар: Пулев не можа да преглътне достойно загубата, а продължава да дрънка като на пазара...Ако в началото е предизвиквал съпричастност към неговата загуба,то сега става все по-жалък....дръндорко...Очевидно му липсва възпитание. Жалко,че неговити наставници поне не му дават съвети,как да се държи и какво трябва да отговаря.
90% от българите не знаят каква болест е хепатит С
2014-11-17 15:16:36
Коментар: Не можах да схвана статистиката и какво точно означава тя : "В България 107 000 души са болни, без да знаят.." ???????
Отзиви по света след мача Владимир Кличко - Кубрат Пулев
2014-11-17 14:25:01
Коментар: Владимир Кличко се прояви като джентълмен. Снизходително подмина палячовщините на Пулев. На пресконференцията Кличко остави впечатление от доброто му възпитание - сдържан, обран, корав мъж, изпълнен с достойнство. Не се впусна в излишно политизиране. Кличко е отличен боксьор - техничен, бърз, точен, пестелив. Това се вижда. За разлика от Пулев, няма да го видиш по дискотеки...На ринга единия беше като кюфте,а на другия му останаха сили за още борба. Не може да се отрече. Да не говорим за харизмата - мъж с излъчване на роден боец, който си знае цената и не вижда смисъл да се изхвърля. Коментар на Кличко след мача :”Нищо неочаквано не се случи в този бой. Свърших си работата и получих резултат. Що се отнася до съперника... За съжаление Пулев тръгна не по правилния път още преди боя. Паралелно с подготовката той се занимаваше с всякакви неподобаващи за един мъж и боксьор неща. Оскърбяваше съперника си, провокираше по всякакъв начинТой е добър боксьор, но за много просто му провървя. Проведе няколко ярки двубоя, всичко 20 в кариерата си, и стана претендент за титлата. Това е много искряща кариера, но той, навярно, си ЗАГУБИ ГЛАВАТА. Много малко боеве. Пътят към шампионството не може да бъде толкова кратък. Като резултат, той възприе неправилно поведение, което можеше да се очаква. Въпреки това, трябва да отбележа, че ако Пулев си направи точните изводи от това поражение и от своето поведение, може да очаква добри перспективи в бъдеще и голяма кариера. Желая му здраве и бъдещи успехи." Така че ,нека да не почваме да плюем противника и да търсим причините в мафията...а да приемем достойно поражението. Би трябвало и Пулев да се държи така и да вземе поука.
Над 1/4 отличници от дистанционното обучение в ИУ-Варна
2014-11-04 15:23:35
Коментар: Странно е че са само 1/4 отличници. По тази система на обучение би трябвало всичките да са отличници...със златен медал.
Жена се самозапали пред президентството (обновена)
2014-11-04 09:42:58
Коментар: Жената е с психични проблеми, щом е оставила 11 годишно дете само на този свят. по-добре ли е да живее в детски дом? Вместо да се бори и да намира сили в себе си точно заради детето тя се подпалва...явно е психично разстроена и е била в тежка форма на депресия. В нашата държава трябва да има оказване на безплатна подкрепа и помощ от психолози на хора,които са изпаднали в тежка депрессия ...трябва да има горещи телефони линии или центрове ,където могат да се обърнат безплатно. Все пак основно касае хора социално слаби, коите не могат да си позволят консултации и терапия с психолог за по 30 лв на час....

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.8 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook