Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Iva

«1234»

Недоволни от Варна и страната на протест срещу новия кабинет в неделя
2013-05-30 11:58:37
Коментар: "работейки" тези хора могат спокойно да ни върнат 10 години назад... и винаги да си останем - страна в преход ! Без никакви правила и норми , които да се спазват - анархия пълна с мързеливи и мрънкащи същества
ЕК отправи 7 препоръки към България
2013-05-30 11:54:39
Коментар: Това по- звучи като план за действие, който гони по-дългосрочна стратегия, от колкото планът на новото правителство, чиито първи мерки са моментни и не е ясно какво целят в дългосрочен план - ясно е само , че целят замазване на очите и привидно успокоение на хората. "Стягането на коланите" , обаче не се нрави на народа и малко хора имат волята да го направят !
ГЕРБ осъди Пеевски за "безпрецедентното унизяване на НС"
2013-05-30 11:33:27
Коментар: Това, което става на парламентарната трибуна е пълен цирк ! Личните заплахи, които отправи Пеевски не им беше там мястото, - простащина и злоба лъхат от депутати като него. Те ли да ни представляват - простаците?!
Орешарски: Сигурно няма да станем богати и проспериращи в края на мандата
2013-05-29 17:29:47
Коментар: За да бъдат хората след 4 години уверени , че сме на правилния път, трябваше да са поискали този път сега, а изборните резултати показаха друго... какви обещания той е като объркано момченце - не знам какво да кажа, първо трябва да попитам. Нулево лидерско излъчване !
Бойко: По-добре с такова правителство, отколкото без
2013-05-29 15:28:57
Коментар: По - добре ясно и открито да застанеш против, гласувайки, срещу нещо, което така или иначе си безсилен да спреш. Отново ясно и открито да пожелаеш успех, отстоявайки като опозиция своите гледни точки, от колкото да хвърляш огън и жупел срещу всички , да говориш едно, а да правиш друго. Най- добрата защита е атаката и партия атака показват точно това - скачат като петли с обвинения и обиди, а стоят като мишоци и бездействат , вместо да застанат отговорно зад убежденията си - " не подкрепям това правителство" означава ГЛАСУВАМ против !

«1234»

VIP
Земеделска земя Балчик
Продавам 4 декара земеделска земя с договор за аренда в Кооперация Черно море, в местност Варненско шосе/ляво-дясно. Цена по договаряне...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook