Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Iva

«1234»

Веселин Марешки: Портних и Бозов се уплашиха от мен, отказаха всички участия в дебати
2013-06-20 15:07:48
Коментар: Няма лошо - бизнесмени, стабилни хора да участват в политиката, но Марешки... да си гледа собствения кеф ! Става смешен вече ! Има си достатъчно !
Веселин Марешки: Портних и Бозов се уплашиха от мен, отказаха всички участия в дебати
2013-06-20 15:05:03
Коментар: Captan cook ... - цитирам неправилно изписаният ти псевдоним( но може и да има някакъв скрит замисъл в това) Марешки не е казвал нищо в последните години като кандидат кмет освен - "Гласувайте за мен , против Кирил Йоранов" и дори сега, когато Йорданов го няма (поне видно) - той пак си знае неговото ... като развалена грамофонна плоча ! Как прецени , че ще спаси морската градина ?! Името му беше замесено даже в скандала с логопедичната детска градина. Как ще спаси морската гадина, като неговото име беше най-често спрягано в желаещите да си строят там ? Ще я спаси ? Може би като си построи вила и ни пусне нас простосмъртните да се разхождаме в двора му?! Къде ние избирателите можем да видим тези негови планове за пътища, за които говориш ? Аз поне не съм чула нищо като програма за града от Марешки, за какво да гласувам за него ? За да не са другите! Хайде стига с тези на кой му е по- голям вече ! Трябват действия, не празни приказки !
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-06 12:10:09
Коментар: Мнозинство не е равно на тоталитарен режим. Изглеждаше така, заради самия Борисов, но не в този смисъл. Сегашното правителство е обединено мнозинство, но като цяло се вижда , че конците дърпат БСП... и да - опозиция трябва да има, който и да е на власт - но в случая управляващите правят невъзможна нормалната опозиция . Нищо демократично не се вижда.. те да си правят каквото си искат, а опозицията гък да не може да каже.. и се връщаме към първоначалната тема - цирка в парламента трябва да спре, за да се работи нормално ! ГЕРБ не са с 3 гласа в парламента - длъжни са да ги изслушват, а не ги изолират , трябва да се съобразяват с тях ! Как иначе искаш да спрат да се самозабравят ?!
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-06 11:58:39
Коментар: бат Генчо, прав си, че страдаме ние. Обаче това трябва да се спре! Никой не прави нищо по въпроса от тези, на които това им е задължението. Как да работиш в опозиция, като никой не ти дава право да работиш ? Изолацията на партията, която не ти е изгодна и не позволяването и да работи си е тоталитарен режим в пълна сила! Каква демокрация, като те не ги допускат да кажат и дума само скачат ли скачат...
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-06 11:45:48
Коментар: Не е въпроса кой на кого се е продал ! Не е нормално такова махленско поведение в парламента ! Не трябва и да се стимулира ! Само не започнали да се псуват още! Така не се работи ! Защо обвинявате, че Борисов не работел, щом не влизал на заседания? На заседанията според вас работи ли се? Това ли са най-належащите теми за обсъждане ? Аз съм по- по - най , а ти си най- долния, при това с непристойно поведение ?

«1234»

VIP
Индивидуална подготовка за матура по английски език
Предстои ви ДЗИ (матура) по английски език? Не чакайте, а започнете подготовка още сега. Ще работим със съвременни материали, които покриват всички части на изпита. Обучението се фокусира върху пробни...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook