Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Каменова

«123456»

Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-16 20:21:28
Коментар: Продължение :))) В спортните клубове има деца, отговарящи на определенията – с увреждания, социално слаби и т.н., с които работят специалистите от клубовете. Комисията разгледа и приема всички констатации, мнения и предложения за промени в сега действащите нормативни документи. ( ! ) Считаме, че е недопустимо използването на децата за защита на частните интереси на един напуснал спортния си клуб треньор. ( ! ) Уважаеми господа, Много малко градове в страната могат да разчитат на такова отношение към проблемите на спорта от страна на Кмета и Общинския съвет. Това се потвърждава и от гласувания бюджет до сега на Община – Варна. ( :)))) )
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-16 20:19:48
Коментар: О Т Г О В О Р НА ПУБЛИКАЦИИТЕ В ОБЩЕСТВЕНОТО МЕДИЙНО ПРОСТРАНСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕТЕНЦИИТЕ НА КЛУБ ПО ВОДНА ТОПКА „ТИЧА” – ВАРНА УВАЖАЕМИ ГОСПОДА, Към Община – Варна – респективно Дирекция „Образование, младежки дейности и спорт” има изграден Обществен съвет по въпросите на Спорт за всички” и „Спорт за високи постижения”. Обществения съвет възложи на комисия от спортни специалисти по плуване да внесат предложения във връзка с предстоящото сключване на договори. Членовете на тази комисия не са случайни и некомпетентни хора. Това са г-н Велислав Цеков – Председател на методично обединение по плуване и завеждащ катедра в ИУ, Румяна Йосифова – Зам. Председател на ПСК „Черно море”, Васил Колесниченко – с 2 рекорда в „Гинес”, Снежана Пенева – треньор на многогодишни републикански шампионки, Георги Михайлов – Председател на СК „Черно море-69”, Николай Райков – член на УС на СК „Комодор”, Ани Монева – участник в Олимпийски игри и член на УС на БФПС и Председател на СК „Торпедо”. Във връзка с възраженията за претенциите, комисията единодушно дава следните отговори: Клубовете одобрени и сключили договори с Община – Варна са кандидатствали, представяйки съответния набор документи пред ОП „Спортни имоти” /картотека и протоколи/, съгласно изискванията на Наредбата на Общинския съвет за безвъзмездно ползване на спортната база. За учениците от СУ „Г. Бенковски”, трябва да бъде подсигурена база, за занятията по спорт по учебната програма. Условието за минимум 4 години членство към съответната федерация, гарантира изграждане на така наречената „пирамида” поне в детско-юношеския спорт /като основна съставна част на спорта за високи постижения/, без да се привличат подготвени в други сдружения – спортни клубове състезатели, което стана практика на новоизлюпените спортни клубове. Имат целодневно, в рамките на работното време на съоръженията достъп – граждани, студенти, учащи, хора с увреждания, БЧК и ветерани – спортисти. В спортните клубове има деца, отговарящи
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-13 22:26:27
Коментар: Така, така. Още малко ще е така. Докато най-сетне вземат, че забранят това плуване във Варна! И ще си останат само с високото спортно майсторство. Пък Европа - ряпа да яде! Те чиновниците тука нови методики и доктрини развиват. Пътя към социализЪма строят, мостове вривяват! Ако ни усетят европейците какви ги творят нашите, ще видим европейска столица на културата на кукуво лято. Ще си останем европейска столица на мутрата.
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-13 20:50:30
Коментар: Бъдете по-отговорен, г-н Михалев! Пречкате се на високото спортно майсторство. Че то гражданите какво искате, бе? Ще плащате, и не 3, а 33 лв трябва да стане билета, щот хем баня ползвате, хем шкафче, пък да не говорим за спа-ефекта на парите върху кожата. Те сега като наръсят малко листенца от лилии спортистите, че и малко свещи, еееехеее че хубаво ще станеее! Ето затова не може за всички! Ще плащате, пък ще влизате, ако може. То това да не ви е собственост да си ходите когато вие искате? Така работи общинската спортна база. Те и Тича си плащат повече от година, ама нямат място в графика.
Родители искат децата им да тренират водна топка в плувен компекс "Приморски"
2013-04-24 20:12:30
Коментар: хоп ето уловка : http://www.moreto.net/novini.php?n=208735&CmtOk=1#Comments Проверих в регистъра на МФВС и този Олимпийски клуб няма лиценз. Защо Общината му разрешава спортна дейност, че и масова, а пък на СКВТ Тича размахва строго пръст и заплашва с глоба ? Внимавайте докато се разхождате утре из Морската - може да минете за маратонци нарушители без лиценз и г-жа Генчева да извади кочана с глобите .... :)

«123456»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.9
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook