Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на Каменова

«123456»

Басейните в комплекс "Приморски" във Варна се рушат
2013-10-22 15:06:02
Коментар: Те басейните се пропукаха от Високи Спортни постижения! Затова са на този хал. А ние като данъкоплатци ще си ги издържаме.
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-22 09:31:53
Коментар: да-да, надявай се. ХА! Аз съм си мнооого добре тука и хич не ми се слиза на земята. Имам си олимпийски подиум за милиони и място на басейна - колкото си искам. И всичко това го плаща Общината. Как да сляза на земята :))) Даже и нищо да не правя, даже да си ги заключа спортните бази и само аз да си ги гледам - пак ще са си мои. Защото спортът "лов на водни катерички" изисква специална спортна база, която да ползвам необезпокоявано! И защото АЗ определям КАКВО ДА СЕ ПРАВИ! И защото ако някой друг претендира да ми се мотка в спортните бази, с моето експертно становище ще го експедирам експертно. Щото мога да си ги пиша наредбите както аз си искам. И чуждите мнения не ме интересуват. Добре съм си ! Целенасочено ползвам названието трибуквена групировка, с която плаша този-онзи по-нахален, дето се противи на моите закони. Все пак всички сме хора - всеки си има страхове. :)
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-21 17:43:11
Коментар: Boiko ли си, гойко ли си незнам, ама аз като един виден експерт, основоположник и единствен шампион по спорта „лов на водни катерички“ единодушно изразявам следните претенции: - Всяко новороденооще в родилния дом да бъде зачислено в моя спортен клуб, да се води на пожизнен отчет като основна съставна част на спорта за високи постижения ! - Да се забрани свободното изразяване на мнение по въпросите на спорта, освен ако не е мое ! - Да се забраният треньорите, защото и без това се налага после да ги уволняваме или съкращаваме пък недай си боже ако напуснат сами ! - Да се считат за равнопоставени само високите спортни постижения, които аз харесвам ! - Да се спазва нормативната МИ уредба и то без прочувственост и емоции ! - Използването на деца за защита на чужди интереси се забранява, освен в случаите, когато интересите не са свързани с моя бюджет.
Сменят варненския лидер на БСП в края на месеца
2013-10-18 11:13:36
Коментар: А защо да не стане преЦедател? Защо да не бъде предложена ? Тази интИлиген'на и наче...тена дама ще оправи И културата И младежта с размах - ще махне всичко, които не и харесва. Понеже не е наясно със законите и стратегиите на БГ и ЕС, тя ще напише НОВИ. Така Варна ще изглежда по-младежка и по-културна ... в нейните 32 годишни женски очи. Но за какво ни е кандидатура за Европейска столица на културата, че и на младежта ?!?! Добре сме си като Европейска столица на Мутрата.
Нездравословно ли е тренирането на водна топка във Варна?
2013-10-16 20:34:20
Коментар: "Мечтател е онзи, който намира пътя си при лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора." Оскар Уайлд

«123456»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.7
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook