Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«303132333435363738»

Борисов върна мандата за съставяне на кабинет на Плевнелиев
2013-05-23 14:11:28
Коментар: Каква комедийна снимка... На Боко му личи, че е чел само Винету..., а това за висшето му образование е поредната Герберска лъжа, защото на пожарникарския Рабфак да кажеш, че е висше, е все едно да изравниш дипломите на Оксфорд и МЕИ-то в Русчук/последните да не се засягат/!
96 депутати от ГЕРБ са подписали жалбата за касиране на изборите
2013-05-23 09:53:18
Коментар: Герберите първо абдикираха от управлението, сега абдикират от Нар-събрание... Защо си ги избрахте? Те явно нямат акъл и образование за властта,.. да ходят в Банкя да садят картофи/може и тикви/!
Варна пак с нов кмет в сряда
2013-05-21 08:57:12
Коментар: Павлета и Lorita са платени коментатори! Коментарите им са злобни и лъжливи, и показват доколко низко падат Герберските подлоги, в желанието си да услужат на политиката на *вожда*!!!
„Кметуването“ на Бозов влиза във Върховния административен съд
2013-05-19 07:26:57
Коментар: Форума пълен с фалшиви мнения на *крокодили* и стигабе-та* ! Какво истинско мнение може да се очаква от хора с прякори *крокодил* или *стигабе*? - никакво! Освен злоба, че НЯКОЙ се е противопоставил на решение на Герберите от Общинския съвет - никакава друга информация по същество, няма в написаното от тях!!! Защо Николов НЕ Е за предпочитане пред Бозов - защото е безгласна буква и мекотело, за което интересите на Варна са след тези на партията ГЕРБ ! На Варна сега и трябва силен администратор
„Кметуването“ на Бозов влиза във Върховния административен съд
2013-05-19 07:18:33
Коментар: Ей... това адвокатите, като например Стамов, са големи ЛЪЖЦИ! Нямал правен интерес Бозов да обжалва ... аланкоулу Стамов... КЪДЕ е интереса на Варненци, който трябва да е на първо място при такива дела ??? Защо уволниха Бозов ? - Защото обърка интересите на *обръчите* на ГЕРБ, които не успяха да прелапат асфалтирането на двата булеварда, и то беше направено качествено, в срок и на поносима цена...! Защо сега Общ.съвет, вместо да се скрие в миша дупка, е тръгнал на война срещу Бозов? - Защото вижда в него застраиени интересите си да изпълнява политическите поръчки на ГЕРБ, чиито представители са мнозинство ! Ето, затова Герберите са гадни и заслужават да бъдат изритани навсякъде от властта - защото партията им съществува само и единствено за обслужване фирмите на политическия вожд... Неслучайно Варна е докалана до състоянието да е грозен, мръсен и скъп за живеене град - направиха го такъв ОБЩИНАРИТЕ и БИВШИЯ КМЕТ ! Ще се наложи да излезем на улицата отново - ТОЗИ ОБЩ. СЪВЕТ Е ВРЕДЕН за Варна!!!

«303132333435363738»

VIP
ЛЕГО Онлайн Магазин - Igra4kiBG.com
Купи LEGO конструктори пълна колекция серия 2024 година, плюс отстъпки до -30% на всички серии: CITY, Duplo, Friends, Creator, Avatar, STAR WARS, Technic, Ninjago, Harry Potter, Minecraft, Super Mario,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.1 + 0.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook