Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви
Коментарите на somebody

«262728293031323334»

Спрягат вицеадмирал за нов областен управител на Варна
2013-06-10 17:39:59
Коментар: Аман от адмирали... Имаше един Хр. Кнтров, дето продаде варненския бряг за жърти стотинки на ТИМаджии, сега друг адмирал ни подготвят... Няма ли други кадърни личности с образование в Административните европейски науки, ами военни ни натрапват - то ние НИТО отбрана имаме, нито кадърни военни, иначе нямаше армията ни да е на отмиране...!
Иван Портних обяви имоти за 2 млн. лева
2013-06-10 08:05:15
Коментар: Този, ако НЕ ГО ИЗБЕРЕМ, ще е по-добре! Защо ни убеждава, че ще работи за Варна, след като досега, като шеф на местния парламент, той не е направил нищо за града, само се е занимавал с далавери за трупане на имоти за 2 млн.! Защо не спря продажбата на плажа за ТИМ??? Защо не спря одобрението на ПУП-овити за строеж на хотели на плажната ивица? Защо не подкрепи съдебните дела на Варн.общественост срущу позорното *харизване* на държавна собственост на няколко общестевни обекта, пак на същия ТИМ??? Знаем, че ГЕРБерите обещават, но НЕ изпълняват!
Бойкот на НС обяви ГЕРБ, готвят избори наесен
2013-06-07 08:11:19
Коментар: ООО, Боко не иска да си замразява заплатата... Той не случайно увеличи заплащането на дупетатите преди 3 години, и сега НЕ ПУСКА КОКЪЛА, даже е готов да го брани до революция! Шефа на Герберите МНОГО СЕ ВЖИВЯ В РОЛЯТА СИ ДЪРЖАВНИК! и ГО ПРАВИ САМО И ЕДИНСТВЕНО В СВОЯ ИЗГОДА! Въобще не му дреме, че може да настъпи хаос в управлението и народа съвсем ЩЕ я закъса, като спрат всякакви приходи и няма да има пари дори за неотложни бюджетни плащания!!! Такова СЕЛСКО ИНАТЕНЕ върху някакви химерни партийни интереси ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО в България! Той, ако си мисли, че на есен ще вземе повече гласове, лъже се! На хората им омръзнаха партийните боричкания и очакват РАБОТА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ, а такова поведение е работа против България и ПОДИГРАВКА С ИЗБИРАТЕЛИТЕ! Не сме ги избирали да отсъстват от пърламента, но да им ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ И СУБСИДИИТЕ! ДА ВОЮВАТ ЗА СВОЕТО в рамките на парламентарните заседания, а НЕ ДА ПЛАШАТ С НОВИ ИЗБОРИ!!! ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕРБ ИНФАНТИЛНО И ЕЛЕМНЕТАРНО !!!
Бареков разследва злоупотреби с общинско имущество във Варна
2013-06-07 07:55:53
Коментар: Аууу, Герберските поддръжници много нахъсани против Бареков... И да злобеят и да плюят, ИСТИНАТА, че е ИМАЛО ЗЛОУПОТРЕБИ от Герберсите Общински съветници, СИ Е ИСТИНА... Друга истина е, че Герберите са толкова ЕЛЕМЕНТАРНИ, че като ги настъпиш започват по най-първолашкия начин за очернят противника ! Няма доводи, няма анализ - само ПРЕКИ ОБИДИ! Явно им липсва добро образование и маниери!
Бареков разследва злоупотреби с общинско имущество във Варна
2013-06-06 10:32:59
Коментар: Вместо да плюета Бареков, се ЗАМИСЛЕТЕ, дали изнесеното от него отговаря на истината! И понеже ОТГОВАРЯ, насочете енергията си към смяна на Общинарите, за да бъдат избрани по-достойни хора! Докога ще ги търпим да се облагодетелствуват за сметка на Варна, без да полагат никакви усилия за добруването на града, заради което сме ги избрали? Ако трябва да излезем пак пред Общината, да го направим! Време е за смяна на статуквото, вкл. граждански контрол върху работата на Общ.съветници и назначенията в Общината!

«262728293031323334»

VIP
Набираме охранители
Набираме охранители за гр. Варна и региона. Добро заплащане, трудов договор, осигуровки, постоянна работа! Свободни позиции: Автопатрули в охранявани от нас обекти. Пропускателен режим в обекти на триторията...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.3 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook