Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
Снимки
Обяви

Без изненади в IV кръг на квалификации в АМФЛ-Варна

Вторник, 15 Октомври 2024 14:44
Източник: Moreto.net   
Без особени изненади преминаха мачовете от четвъртия кръг на квалификациите за формиране на четирите лиги в Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи в двубоите през изминалата седмица:

WINBET Varna постигна четвърти пореден успех, след като надигра с 3:1 АМФК Лудата банда 2. Пасев (Играч на мача), Калчев и Василев отбелязаха за победителите, а Недев стори това за победените.

МФК Тича е с девет точки след третия си пореден успех от четири срещи, като в този кръг надигра MFC Old School с 8:3. Стефанов бе определен за №1 в двубоя след четирите си гола, два добави Косев, а по един - Вальо и Танев. За съперника реализираха Маринов (2) и Хасанов.

Инженери постигна първа победа - с 3:1 срещу Fullmax. Боев вкара два пъти за успеха, Георгиев стори това веднъж, а съотборникът им Диханов стана MVP. За опонентите им отбеляза Неделчев.

АФК Албион и FC Inazuma завършиха 2:2. Синан заби две попадения за "островитяните", а Недев и Велев направиха това за опонентите им.

МФК Балерини записа четвърти убедителен успех, побеждавайки с 8:1 Red Partners. По два гола вкараха Петев (Играч на мача), Диев и МИРЧЕВ, а по един - Веси и Димов. За "червените" реализира ГЕНАТА.

АФК Абсолют постигна третия си успех, след като надигра с 9:4 Вино и Мезе. Пенев вкара четири гола и стана Играч на мача, три добави Великов, а два - Петков. За съперника реализираха Димитров, Генков, Симеонов и Цветков.

АМФК Лудата Банда би с 6:3 ФК Фратрия и с шест точки след четири кръга. Нестъров заби хеттрик и бе определен за №1 в срещата, а Найденов, Великов и Христов вкараха по веднъж. За загубилия тим точни бяха Левченко (2) и Михайлов.

Атлетик Провадия постигна трета победа, надделявайки с 8:3 над Castalia 2. Кунчев се отчете с три гола, което му донесе наградата за MVP, Радича и Георгиев блеснаха с по два, а Ферай - с един. Колев (2) и Тодоров бяха точни за опонента.

TNT удари с 5:3 Castalia и е с осем точки след две победи и две ремита до момента. ВЛАД стана Играч на мача с двете си попадения, а по веднъж противниковата врата поразиха Йорданов, Даскалов и Гечев. Матев (2) и Весо отбелязаха за съперника.

Therma Village постигна трета победа - с 6:0 срещу ФК Любимец 13 - Варна, за който това бе първа загуба на точки. По два гола отбелязаха Димитров, Петров и Стойчев, който бе определен за №1 в срещата.

МФК Импакт Варна и МФК Приятели завършиха наравно - 1:1. Точни за двата тима бяха Николов и Г.Панев.

Четвърти пореден успех постигна ФК Дружба, след като надигра Odessos с 6:3. Сотиров блесна с четири гола, което му донесе приза за Играч на мача, а останалите за "добричлии" бяха дело на Димов и Боята. За съперника реализираха Бойко, Шалахин и Дементьев.

МФК Порто също е с 12 точки след четвъртия си пореден успех, като този път той бе изключително убедителен - 15:0 над МФК Тича 2. Жилчук бе определен за №1 в срещата след петте си попадения, а другите голмайстори бяха Радев (2), Младенов (2), Стоянов (2), Атанасов, Пеци, Коцето и Кмета.

Сивите Гъски и МФК Волов направиха резултатно реми - 8:8. За символичните домакини Иванов вкара хеттрик, Тишо и Климентов се разписаха по два пъти, а Бай стори това веднъж. За "шуменци" отбелязаха Принца (3), Ники (2), Илиев (2) и Димитров.

ФК Брайтън и Supporters United FC също не се победиха, завършвайки 3:3. Иванов, Куцаров и Илийката "клъвнаха" за "чайките", а Станев, Саид и Оулд отговориха за опонента.

The Unity би с 6:2 Digital United. По два пъти точни бяха Гошката и Христов (MVP), а по веднъж - Петров и Минчо. За "дигиталните" и двата гола бяха дело на Seth.

Скрита Сила (Мъдрево) вече е с две победи от три срещи, след като се справи с 6:3 срещу ФК Горното. Николов стана Играч на мача, след като се отличи с хеттрик, а другите попадения за "мъдревчани" вкараха Георгиев (2), Кирилов, Александров и Ахмед. Христов (2) и Преско се разписаха за загубилия тим.

МФК Братухи и МФК Пекарни Чочо направиха нулево равенство. Това бе второ поредно реми за символичните домакини.

Фермополис би с 3:0 Park the bus, завоювайки първи точки от началото на сезона. Точни бяха Николаев, Венци и Йорданов, а съотборникът им Жеков стана Играч на мача.

МФК Монтана 2 също взе първите си точки след разгромен успех с 10:0 над Mazy Beach. Трима играчи се отчетоха с по един хеттрик - Yonchev 9, Йончето и Стария, който бе определен за №1 в двубоя, а Бончев се разписа веднъж.

Първият състав на Монтана е с 12 точки след четвъртия си успех - с 6:2 над Date Palm. Камбата блесна с хеттрик и стана MVP, а останалите попадения за тима от северозапада бяха реализирани от Дегирменджи, Неджет и Дани. За опонентите им два пъти точен бе Василев.

МФК Феникс е с 10 точки, след като надигра с 4:2 МФК Импакт 2 - iGaming. Марков стана Играч на мача, след като порази три пъти противникова мрежа, а веднъж това стори Данков. За загубилия тим реализираха Неделчев и Манчев.

Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Избори
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Библиотеката
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Стара Варна
Новини от Варна, региона и света
При строеж във Варна: Откриха уникална статуя от Одесос (снимки)
Вторник, 15 Октомври 2024 16:24
Уникална мраморна статуя на мъж от римската епоха откриха при изкопни работи за строеж във Варна. За находката съобщава инвеститора на обекта. Статуята е намерена в близост до бул. „Приморски“. Открита...
От 16 октомври се ограничава движението по част от път I-2 Неофит Рилски - Девня
Вторник, 15 Октомври 2024 16:13
От утре - 16 октомври, се ограничава движението по 5,4-километровия участък от първокласния път I-2 Шумен – Варна между Неофит Рилски и Девня в област Варна. Спирането на трафика е за текущ ремонт на трасето....
ЦИК: 4858 са кандидатите за народни представители -1378 са жени, 3480 – мъже
Вторник, 15 Октомври 2024 15:55
Към днешна дата за участие в изборите са регистрирани 4858 кандидати за народни представители. От тях 1378 са жени, 3480 – мъже, а 1172-ма са кандидати в два района. Това съобщи на брифинг заместник-председателят...
Реставрират архитектурен паметник в центъра на Варна
Вторник, 15 Октомври 2024 15:43
Пореден архитектурен паметник предстои да възвърне бляскавия си облик след реставрация. Това става ясно от даденото разрешение за строеж от 10 октомври, научи Moreto.net. Става дума за недвижима културна...
Борислав Барийски: Проблемът с паркирането в централната част на Варна може да се реши
Понеделник, 14 Октомври 2024 15:28
Един от значимите проблеми на Район "Одесос" е този с паркирането в района. Дори и със синя зона, ситуацията е повече от трагична. Изграждането на паркинги е от огромна важност. Това заяви кандидатът...
Изложба за Деня на Св. Лука на Сдружението на варненските художници
Вторник, 15 Октомври 2024 15:12
Денят на Св. Лука - покровителя на художниците - 18 октомври, е традиционният празник, на който Сдружението на варненските художници представя в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ - Варна,...
БДЖ организира томбола за пътуване със специален влак за Коледа
Вторник, 15 Октомври 2024 14:59
Традиционно за Коледните празници БДЖ ще организира пътуване със специален Коледен влак с парен локомотив. В тази връзка националният железопътен превозвач предоставя възможност на своите клиенти да спечелят...
Без изненади в IV кръг на квалификации в АМФЛ-Варна
Вторник, 15 Октомври 2024 14:44
Без особени изненади преминаха мачовете от четвъртия кръг на квалификациите за формиране на четирите лиги в Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи в двубоите през изминалата седмица: WINBET...
Правителството предлага проф. д-р Боряна Слънчева да бъде удостоена с орден „Св. св. Кирил и Методий“
Вторник, 15 Октомври 2024 14:29
Министерският съвет предлага за награждаване проф. д-р Боряна Слънчева с орден „Св. св. Кирил и Методий“ - огърлие за значимия й принос за развитието на медицинската наука и практика в областта на педиатрията...
Северна Корея взриви пътища, свързващи я с Южна Корея (видео)
Вторник, 15 Октомври 2024 14:14
Кадри, разпространени от Министерството на националната отбрана на Южна Корея, показват момента, в който Северна Корея взривява пътища, свързващи я с Южна Корея. Миналата седмица Пхенян се зарече да...
Рядка комета бе видяна над Варна миналата нощ (снимки)
Вторник, 15 Октомври 2024 14:01
В понеделник вечер българското небе бе осветено от рядката комета A3 Tsuchinshan-ATLAS, която направи последното си видимо преминаване край Земята. Тази изключителна небесна гледка е особено значима,...
Държавата осигурява безплатен транспорт за украинските ученици във Варна и още четири общини
Вторник, 15 Октомври 2024 13:48
Правителството одобри 297 674 лева, с които се осигурява безплатен транспорт до училище на ученици с временна закрила от Украйна. Със средствата ще се обезпечи превозът им от местата за настаняване до...
Търси в новини:
7891011121314151617

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Афиш Варна Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Обяви Варна
Гаражни врати Промо Хибриден бойлер
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   WEB   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.7 + 2.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook