Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mr.X

«23456789»

Варна ще получи 100,7 млн. лв. по ОП "Региони в растеж" до 2020-та
2015-01-18 16:44:30
Коментар: Бургаски, объркал си нещо пич. Бургас винаги е бил едно село, което комунистите направиха изкуствено голям град, за да противостои на Варна и да развият южното черноморие, защото им е по удобно на софиянци. Така, че Бургас е изкуствения соц град, а и сега още продължават да ви лансират и поддържат софиянците.
Драстичен ръст на новите пенсионери
2014-10-14 22:38:49
Коментар: До "Dekito" - не си прав приятелю. Нищо лично против полицаите и пожарникарите ... това са много хубави професии, но в Бг. тези хора са символ на хрантутници, некадърници и връзкари. Те не си изпълняват задълженията заради които имат толкова привилегии, защото ги мързи, ги е страх и работата им се свежда да констатират пораженията и да подписват документите за щетите. Не ми хвали полицаите - всички ги знаем каква работа вършат и кого защитават ( циганите и властимащите). Не ми хвали и пожарникарите - горките колко работа имат само, направо са за жал. За едно си прав - завиждаме им всички на привилегиите и, че не можем да се вредим с връзки като тях.
Министър Чобанов: Истинската финансова стабилност се постига бавно
2014-06-15 13:24:52
Коментар: Венче, Lefer5, много сте зле. Като коне с капаци сте. И ЕС и кредитните агенции и МВФ ви казват - зле сте, вие ми приказвате - Бойко бил виновен. Според вас има някакъв огромен световен заговор срещу България в основата на който стои Бойко Борисов - типично за комунистическо мислене - ние сме добрите ... Бойко е виновен. Защо теглите заеми БЕЕЕЕ ... защото нямате друг акъл да управлявате бюджет ... некадърни сте - само се оправдавате. Заеми, заеми, заеми - какви икономисти ми хвалите, като кадърните избягаха в чужбина. Дянков го знае целия свят а пък Фикуса и Чобана да си седят в УНСС и да учат поколението да тегли заеми.
Петър Чобанов: Не ни чака фалит на държавата
2014-06-03 19:08:07
Коментар: Този само "обяснява ситуацията", но не взима мерки за бюджета. Защо, след като може да взима заеми. Днес 3млд. , утре 1.5млд. - печата си ги тези пари. И заеми тегли, и пак назад с парите. Почвай да работиш - ЧобанОff, стига само се обяснявай.
Брюксел пак поиска да спираме работа по-късно
2014-06-03 18:51:53
Коментар: "Orles" - какъв Дянков те гони тебе ? Заводите ги затвориха комунистите и другаря Костов, приятел. Заплатите, спестяванията и пенсиите пак ги лапнаха комунистите - 96-97г. Българите не плащаме данъци и осигуровки, а искаме ранно пенсиониране и достойни пенсии. Западняците са си подредили кошницата - тях не ги мисли - те и плащат данъци и получават съответно. Не се жали и вайкай, а ми ... бачкай и плащай.

«23456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.2 + 2.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook