Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Mr.X

«123456789»

Бойко Борисов: Против сме флотилия срещу Русия
2016-06-16 17:34:07
Коментар: Абе "batveso", ти май много филми гледаш или играеш на компютърни игри. Те така се потопяват флотилии и се пускат ядрени ракети - като в американски филм от 90те години. Такива мощни блокове и сили като Русия и НАТО нищо не могат да си направят и няма да си направят, защото си знаят , че могат да се самоунищожят взаимно. Само се дразнят и си мерят мускулите - нищо повече, за да могат такива като теб да се самонадъхват .
Бойко Борисов: Можем сами да си пазим границата
2016-04-10 20:35:30
Коментар: До "robyst" - хич не е тъпа "мутрата", много си е хитър и умен даже - опозицията е тъпата и слабата. Като няма алтернатива, така ще е. И все пак за доста неща е прав и доста неща се направиха, обаче още трябва. Ти между другото да не си на "хранилка" при комунягите ?
Расте безработицата във Варна
2016-02-26 16:29:25
Коментар: Хайде четете статията, а не само заглавието. Хората са обяснили ясно защо точно януари месец е пораснала безработицата. Това е закономерно, както ще намалее преди летния сезон и после пак ще расте есента. Заради летния сезон във Варна има цикличност. Статистиката е ясна и се сравнява реално януари 2016 с януари 2015 и от там се вижда, че безработицата намалява. Относно големината на заплатите ... вярно е, но това не е предмет на статията.
България “на плюс” със 17 млрд. лв. от членството си в ЕС
2016-02-25 17:12:12
Коментар: Европа не ни е виновна, че ни е дала толкова пари а ние сме ги "усвоили". Не ни е виновна, че нацията ни е изградена от крадци и измамници и вместо да използваме тези пари за икономика, земеделие, образование и т.н ние си накупувахме джипове и вили. Така, че какво сме загубили от членството си е чисто наша вината. Факт е, че Европа ни е нетен дарител и то с милиарди, а ние самите чисто и просто гледаме да измамим и да си ги сложим в джобчето. Кво ни е виновна Европа, че ни дава пари за замеделие, пък земеделеца си купува джип за 100бона и вила(уж офис)- после "нямало земеделие" дайте още пари.
Усилено търсят персонал за заведения във Варна
2016-02-18 22:58:19
Коментар: И кои са фактите? Че в София взимат повече пари от Варна и затова мразим варненци, гагаузите и всичко ли ??? Егати логиката имаш. Аз съм бил виновен, че не ти плащат добре и затова съм гаден гагауз, варненци не сме те оценили, ама софиянци ще те уважават и ще те заринат с пари. Ти самия с постовете си не уважаваш хората, а очакваш това от тях.... Пак ти казвам - жив и здрав да си, дано успееш в живота и да получиш заплащане според заслугите си , но недей да обвиняваш хората или цял град, че не си успял там. Лека нощ и на теб.

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.1 + 2.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook