Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«2345678910»

Догодина ударно строят сцени и реставрират старини
2011-08-04 20:39:43
Коментар: Какви сцени, какви 5 лв. догодина и то с кмет Кирил Йорданов?! Определено, вотът на варненци ще бъде наказателен: "Всички срещу Кирил Йорданов", "Всички срещу ГЕРБ Варна"! Има ли още някой, който да не е разбрал това? Щом стари гербери ми казват, че по-скоро ще гласуват за червения-десен Борислав Гуцанов, отколкото за "червения"- ляв гей Кирил Йорданов, Вие си направете изводите от това! Всички чакаме за независим кандидат-алтернатива на досега издигнатите кандидат-кметове! Дано се появи такъв! Ако не се появи такъв, ще гласуваме така, че да объркаме сметките на Кирил Йорданов и ГЕРБ Варна! За да може наесен, след изборите, политическата "чистка" да започне от Варна! Ще видите на изборите, че не всички гербери във Варна са безпринципни червени комунистически "боклуци"! Този път яко ще "насолим носовете" на това отдавна компроментираното и корумпирано ръководство на ПП ГЕРБ Варна, на ченгето-следовател, полковника от Държавна сигурност, комуниста Павел Илиев Димитров, на червената комунистическа "чанта", скъсана отпред и отзад, Лилия Кирилова Христова от ПП ГЕРБ Варна - район "Приморски" и компания и на "вся остольная..." в ПП ГЕРБ Варна! Настана "време разделно" за демокрацията в България - демократи срещу пребоядисвани по няколко пъти комунисти! Изходът от тази борба ще покаже дали този народ-мърша се е събудил вече от летаргичния си сън и дали варненци ще позволим и допуснем пак такива като "червения"-ляв гей Кирил Йорданов и комунистическите и агентурни "боклуци" в ПП ГЕРБ Варна да се гаврят и ограбват варненци още 4 години. Пилетата ще ги броим наесен!
ГЕРБ обяви кандидатите за кметове на общините във Варненска област
2011-07-30 23:34:27
Коментар: Абе бай karlsondetoleti, слез малко на земята, прочети за тези неща и после пиши! Курорта Св. Св. Константин и Елена е такъв още преди освобождението на България от турско робство, но официално става курорт с построяването на хотел Прага през 1908 г.! За какъв социализъм и не знам какъв си СИВ ми пишеш?! По времето на мандата на Янко Мутафчиев се построяват нови хотели и се пуска редовна автобусна линия до курорта! Това става по време на Втората световна война! По това време се построява и подвижния мост за връзка между Варна и Аспарухово, Народен парк "Златни пясъци", воден колектов "Батова", много сгради, хотели, културни обекти... И то по време на Втората световна война, а не по време на Кирил Йордановото 12 годишно безвремие, кражби, курупция, далавери... Кирил Йорданов, откакто се ожени за бладката, се изживя като губернатор на задунайска губерния, с свръхскъпия мецедес с мутренски номер, с къщата в Ница, апартамента в Швейцария, с тлъстите банкови сметки от комисионните за обществени поръчки и от залъла и данъците на варненци... С една дума, с Кирил Йорданов до тук! След изборите новия кмет да направи цялостна ревизия на община Варна и Кирил Йорданов и компания да влизат на заслужен отдих в затвора! Рускинята му и без това си живее с руснака Марат Велеев в апартамента му в Швейцария! Както се казва - двама са малко, трима са много... Това е положението!
ГЕРБ обяви кандидатите за кметове на общините във Варненска област
2011-07-30 20:05:29
Коментар: Абе karsondeto leti, прочети какво са направили кметовете на Варна преди 1944 г. и то с тогавашните нищожни в сръвнение със сегашните общински бюдежети, без средства от еврофондове... http://www.varna.bg/kmet/02.htm Прочети какви грандиозни проекти са осъществени за по-малко от 8 г. мандат от кмета Янко Мутафчиев! Курортни комплекси, пречиствателни станции, грандиозни нфраструктурни проекти, канала море-езеро, Морска градина, подвижни ж.п. и шосейни мостове, летен театър, културни институти, красиви сгради в центъра на Варна с гилям аархитектурна стойност... Ккаво ми сравняваш червения Киро с червения-поамериканчен Ицо? В интерес на истината при Христо Кирчев бюджета на варна беше една пета от този при Киро, а нямаше тогава и пари от еврофондовете! Сравни кметуването на Кирил Йорданов и с това на кметовете на Бургас! Виж в какво състояние е тяхната Морска градина и нашата! Виж в какво състояние е техния център и нашия! Виж в какво състояние са тените улици, събирането на боклука, кучетата по улиците.... у наешето! Виж какво е състоянието и работата на тяхното пристанище, техните фирми... и нашите! Пак Ви казвам! Никой нормален варненец няма да гласува за Кирил Йорданов наесен! ВОТЪТ ЩЕ БЪДЕ НАКАЗТЕЛЕН И НАСИОЧЕН СРЕЩУ КИРИЛ ЙОРДАНОВ И ГЕРБ ВАРНА! Има ли още малоумници, които не са разбрали това?
ГЕРБ обяви кандидатите за кметове на общините във Варненска област
2011-07-30 18:39:22
Коментар: ВОТЪТ НАЕСЕН ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАТЕЛЕН! Някой още да не е разбрал за това? Гласуваме против Кирил Йорданов и листата за кандидат-общинските съветници на ГЕРБ Варна! Няма друг начин варненци да се отървенм от червения боклук Кирил Йорданов и от компроментираните и корумпирани комунисти в ръководството на ПП ГЕРБ Варна, който разиграха на варненци този срамен и позорен за всички нас изборен сценарий! Има още време до регистрацията на кандидат-кметовете и листите на кандидат-общинските съветници, така че ще има и други алтернативни кандидати на Кирил Йорданов и стойностни листи с имена на общински съветници, без тези на ПП ГЕРБ Варна. Отваряйте си очите още от сега! Никой не иска Кирил Йорданов за кмет за 4-ти мандат! Само малоумници биха гласували за него! Не мисля, че са останали вече много малоумници във Варна, които биха гласували за този компроментиран отвсякъде и корумпиран червен боклук! А да не говорим пък за комунистическите боклуци, техните деца и рода в листата на кандидат-общинските съветници на ПП ГЕРБ Варна? Варна не е била по мръсна и разкопана досега! Боклуци, кучета, изпочупени плочки, изорани и разкопани улици с ями и дупки, изкоп на мястото на стадион "Варна" пълен с вод аи жаби, изкоп в центъра на Варна с мухлясали от дъждовете бараки, Морска градина превърната в строителна площадка, змиярници в междублоковите пространства... Това ли заслужават варненци? Нов кмет, с нова управленска програма, с нов екип... Структурни промени в администрацията, повишаване на усвояването на средствата от Европейските структурни фондове, непримимирима борба с корупцията.... Да пратим задружно Кирил Йорданов в Прокуратурата за тези кражби, корупция и далавери в община Варна! Това ще бъде мотото на варненските блогери в Интернет на през тази изборна кампания!!!
Кирил Йорданов: Приемам номинацията с благодарност
2011-07-23 09:18:23
Коментар: Момчето си отива наесен, с песен!

«2345678910»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
1.1 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook