Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Rado

«123456789»

Депутати се пишат безработни
2013-03-15 15:14:33
Коментар: Ех, как ми се иска сега да съм безработен депутат, регистриран на Борсата по труда! Мечти...
Цветанов: Бойко пак премиер при победа на ГЕРБ
2013-02-28 16:09:46
Коментар: Да, ама ако спечели ГЕРБ изборите! Блажени са верующите...
И днес варненци излизат на протест
2013-02-28 15:56:48
Коментар: ENI, нали знаеш къде се намира сградата на ЕНЕРО ПРО? Отиди там и си протестирай колкото си искаш! Ние протестираме не само против монополите, а и против олигархията, мафията, корупцията, организираната престъпност, беззаконието, безработицата и беднотията - протестираме срещу всички правителства и политици докарали българският народ до това унизително положение! Защо нищо не казваш за корупцията в Община Варна и Общински съвет Варна? Защо нищо не казваш за този нагъл и корумпиран кмет на Варна Кирил Йорданов? Защо варненци да не протестираме против тях и трагичното положение, в което се намира града сега заради тях? Ще протестираме докато не ги сменим и не поставим общинската администрация под граждански контрол! Ще видиш колко хора ще излезем на 3-ти март и ще свалим тези нагли и корумпирани хора от управлението на града! А ти си протестирай за ел. тока колкото си искаш. Кой ти пречи да правиш и сега това?
Читател: Явих се на конкурс в Областна администрация-Варна, беше пълна пародия
2013-02-06 15:58:35
Коментар: Госпожо Якова, по времето на управлението на НДСВ и Тройната коалиция да не беше по-различно от това с конкурсите? Георги Кандиларов и Иван Каменски назначаваха хора по списък и квоти спуснати им от партийните централи. Назначиха Сулю, Пулю и Мулю на отговорни административни позиции в Областна администрация и всички видяхме докъде докараха Варна и варненска област след това. Нищо ново под слънцето и при областния управител Данчо Сименонов и при Коста Базитов. Всички ги е една майка БКП разждала, раздала и наричала. Те, освен да крадат, да вземат рушвети, да назначават любовниците си, родата си и децата на партийните си другари на отговорни административни позиции в дъжжавната и общинската администрация, друго не знаят да правят. Но всеки народ си заслужава управниците и положението, в което се намира в момента. Прост народ - слаба държава! Народ ли бе, да го опишеш?! Народ - мърша!!!
От догодина се очаква и във Варна да се работи с кибернож при онкозаболявания
2013-02-03 00:49:37
Коментар: Заради корупцията и безхаберието на това управление, следващото правителство ще открие онкоклиниката и кибернож технологията в МБАЛ "Св. Марина"! Не му стигна на Бойко Борисов 4 годишния мандат да купи и монтира кибернож за 2 милиона EURO в България. Колко онкоболни починаха и колко ще починат още докато се реши проблемът с тази технология за лечение на онкоболните? А да не говорим пък за липсата на клинична пътека за този вид лечение и това, че докараните от това управление до просешка тояга болни и нещастни българи ще трябва сами да плащат от джоба си за този вид лечение! От месец октомври обаче, всички българи ще можем да се лекуваме в която и да е болница в рамките на ЕС и Здравната каса ще е длъжна да плаща парите по клиничната пътека на избраната от нас болница в рамките на ЕС! Ще видим как ще реагират българите когато милиони от Здравната каса започнат да изтичат в чужди болници в ЕС заради липсата на адекватно лечение на някои заболявания в българските болници? Но дреме му на Бойко Борисов за тези неща! Нали няма да е премиер на Р. България след изборите през юли?

«123456789»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook