Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кептън

«2345678910»

Бойко Борисов: Призовавам за мъдрост и предсрочни избори
2013-07-25 17:40:07
Коментар: Хайде, ела зло, че още по-зло! Какви бяха назначенията на Бойко - отначало назначи личния си общопрактикуващ (general practice) лекар за министър на здравеопазването, а той се оказа човек любител на екскурзии за сметка на фармацевтични гиганти. След това бяхме свидетели какво представлява нашия външен министър и кандидат за еврокомисар - пълна излагация и половиня. След това имаше една "калинка" с подправена диплома за висше образование във фонд "Земеделие" - да, ама какво от това нали е дъщеричка на началника на пожарната в София. След това .... и най-накрая за началник на ДКЕВР, отново човек без образование. Ама те за какво ли им са образование - хората всичко знаят, най-малкото как да се обогатяват на гърба народен.
Реализираните студенти ще формират бюджета на висшите училища
2013-07-25 17:31:28
Коментар: Мн-о-о-ого интересно! Проблемът е малко по-различен. Какво означава количество на реализиралите се студенти и то определени сспоред НАП. Това се отнася единствено за специалисти с висше образование, които са завършили, реализират и плащат данъци на територията на България. Единствено за тях може да даде информация НАП. Какво да кажем за множеството останали специалисти, които не намират реализация в България, независимо че са получили образованието си тук, а намират реализация в чужбина? Съвсем между другото, в България също може да се наемеш и да работиш в чужбина. Например, моряци; летци; софтуерни, хардуерни и мрежови специалисти, специалисти на нефто-газодобивни плаващи платформи, лекари, машиностроителни и др. инженери и т.н. Това означава ли липса на реализация. Не това означава, че България няма необходимост от подобни специалисти. Национално-отговорния ни бизнес работи с технологии, които отговарят на действителността от преди 20 - 30 и повече години. След като изчерпят потенциала им, просто съоръженията се режат за скраб и толкова. Това е великия и отговорен национален бизнес. Благодаря за подобна загриженост, но това също е слаб критерий, защото същигте тези хора си намират работа там където са потребни. В противен случай простичко увеличават армията от безработни в мащехата ни Родина!
Орешарски: Един ден ще влезем в еврозоната
2013-07-15 22:56:05
Коментар: Да бе, да ... за "гето" на еврозоната сигурно ставаме с този начин на живот ...
Изготвиха Бяла книга за Морската градина
2013-07-15 22:51:09
Коментар: Ама госпожи и господа, защо Бяла книга? Нека да е Червена книга, като за застрашените от изчезване видове, защото тя и така бавно и полека емблематично си изчезва, а управата успешно .... наблюдава, констатира, отчита докъде е стигнало това изчезване ...
Дългоочакваното откриване на автомагистрала "Тракия" вече е факт
2013-07-15 22:42:36
Коментар: „Няма диалог, едните искат оставка, други подкрепят правителството. Самият аз давам всичко от себе си, за да има диалог. Това, което констатираме е, че няма диалог. Управляващите избраха реваншизма и "Атака". Най-голямата партия е извън парламента”, каза още президентът. Ами като си държавен глава, да беше ги събрал на една кръгла маса, макар че тези хора и на кръглата маса ще намерят ръбове. След това ще трябва да се разберат за националните приоритети, ако въобще има нещо в главите им. Това е от израза - "от вътре им иде!" Да, да, ама не, може да им дойде нещо отвътре, ако въобще има или ако някой е поставил нещо вътре! Кой каквото търкси това намира, "посееш ли искри, ще пожънеш пожар".

«2345678910»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook