Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Кептън

«123456789»

Бизнесът иска мъже и жени с пенсия на 65 г.
2014-03-15 13:59:36
Коментар: Какво означава това! Цял живот ще ти вземат за пенсионно осигуряване, но допълнително ще направят всичко възможно да не ти дадат нищо, - защото при тази продължителност на живота средностатистически няма как да доживееш да получиш някаква пенсия - ще си умреш на работното място от претоварване (по избор - инсулт, инфаркт или дядо рачо щрак - щрак). моите родители цял живот бъхтяха, осигуривки им вземаха, но така и не доживяха да видят като какво ще да е това животно - пенсия. като си гледам и аз съм тръгнал по същия път, ама това е друга тема!
САЩ намекват за военен отговор срещу Русия
2014-03-09 16:38:08
Коментар: Скъпи коментатори! Въпрос - Кое е легитимното правителство в Украйна - това, което бе избрано на избори или това, което дойде след Майдана? Въпрос на въпросите е и кои са снайперистите, които стреляха по хората на Майдана! Регионалното правителство на Крим е законно избрано! Снайперистите не са ли същите, които обстреляха хората на пазара в Сараево и предизвикаха намесата на НАТО. Там по-късно се оказа, че не са сърбите а самите представители на т.нар. мюсюлманска нация. И какво от това, отнесоха го сърбите! Съвсем между другото, те сами са си виновни - това е резултат от политическия инженеринг на другаря Тито - той си измисли какви ли не нации - македонска, мюсюлманска и предизвика съдбата ... Има и други политически инженери, които измислиха т.нар. "помашка" нация и т.н. Въпросите с Украйна са колкото политически, толкова религиозни и икономически. политически за сфери на влияние, религиозни дзоколкото и до днес Украйна е разделена на католици, буферна зона от униати (православни под върховенството на папата) и православни християни. Кримските татари са толкова татари, колкото и монголи, това са остатъците от Златната орда на Тимур хан (основател на нова китайска династия), но това е много дълъг въпрос ... Икономически, защото става дума и за нефт и газ в изключителната икономическа зона и т.н. Чао!
Илиян Василев: И без кристална топка е ясно, че „Южен поток" няма да се случи
2014-03-05 20:52:25
Коментар: За човека с кристалната топка, изглежда му е повече от ясно, че може би, едва ли не, оперетата "Набуко", също няма да се случи!!! И ако на някого нещо е повече от ясно ... то защо ли защо, сър господин посланик Румъния взе с решение на Международния арбитражен съд газовото находище "Олимпийское" от Украйна, с едно малко повече от спорче, по въпроса за делимитацията на изключителната икономическа зона в близост до о. Змейни. Съвсем между другото, в това малко повече от спорче, превърнало се в христоматиен пример, извлече полза Турция по въпросите за делимитацията на изключителните икономически зони в района на Егейско море. Просто, насрещно си ги разделиха с Египет в ущърб на Кипър (кипърската изключителна икономическа зона в мористо направление се оряза до жалките 35 морски мили). Що се отнася до България,Румъния продължи с проблемите за делимитационните проблеми около вече откритото газово находище "Домино" от производствено значение в румънския съседен блок на българския проучвателен блок Хан Аспарух (естествено в наш ущърб). Ако трябва съвсем точни да бъдем въпросът с Крим е отново въпрос за нефта и газа в крайбрежните му води. А приказките за кристалната топка ги помним от нефтопровода "Бургас-Александруполис", само че от цялата пропагандна шумотевица спечели който си мълчи и работи по въпроса - отново Румъния с нефтопровода "Констанца - Триест". Така, че националния интерес е тръбопроводите да се случват, а не да ни заобикалят, а след това с плач Йеремиев да оплакваме пропуснати възможности.
Пловдивчаните - най-щастливите хора у нас, Варна изпреварва с броя на висшистите
2014-01-05 10:04:04
Коментар: Според Заратустра (Зороастър): Който не знае и не знае, че не знае е щастлив - остави го! Който знае, но не знае, че знае е спящ - събуди го! ... ... ...! Който знае и знае, че знае е пророк - следвай го! Останалите определения на Зороастър оставям на Вас, защото не е хубаво всичко наготово да получавате - потрудете се, а коментарът просто е излишен
Вузовете като заложници
2013-07-27 22:24:35
Коментар: Трябва да се развива производство, а то започва с изграждане на специалисти. Без съвременно материално производство, няма излизане от никаква криза. съвременният национален бизнес е по-скоро паразитиращ ликвидатор, в чиито бездни потънаха "Кремиковци", ОЦК - Кърджали и с двата се разправи небезизвестния Валентин Захариев; БДЖ - се него се разправиха последователно т.нар. Веселин Йосифов (50 бракувани западногермански спални вагони) и Николай Василев (прословутия договор за мотриси "Сименс"); БМФ от над 150 търговски кораби, преобладаващата част от които отидоха на скраб, сега под български флаг на последно дихание са 21; "Балкан" - успешно ликвидирана от Гад Зееви; СО "МАТ" - успешно ликвидиран от небезизвестния Вили Бец, Завод за дизелови двигатели "Перкинс", Завод за дискови запаметяващи устройства - приватизиран за да бъде ликвидиран, Агрополихим - Девня - ликвидиран от небезизвестния Банев и т.н. Специалистите ги има, но постепенно заминават в чужбина, т.е. там където има работа. съвременното състояние на материалното производство е под всякаква критика, защото просто всичко се изцежда и ликвидира. Университетите не са виновни, за това, че производствената и изследователската част от техните кадри отиват там, където заплащането им е по достойнство, а не да се срамуваш че си българин.

«123456789»

VIP
тракционна терапия за шия
Уморихте ли се да страдате от болки във врата и скованост? Търсили ли сте решение, което може да осигури облекчение и да подобри качеството ви на живот? Апарата за тракционна терапия на шия е иновативно...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.6 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook