Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Krasi Yanev

«123»

Театър Българан
2011-02-27 15:02:03
Коментар: Явно не сте прочели достатъчно внимателно моят коментар. В него по категоричен начин помолих всички коментарии и мнения да бъдат добронамерени,градивни, да са реални и да не са анонимни. Така, както водим градивен диалог с всички зрители, посещаващи Българан. Мнението на всеки, който не желае да се представи и стои в анонимност ние приемаме като тенденциозно и неморално.
Театър Българан
2011-02-26 23:39:33
Коментар: Бих искал да помоля за следното: ако някой пише срещу Българан, за да се заяжда или да обслужва по интригантски начин нечии интереси, НЕКА ДА СПРЕ. Ние сме добронамерени към всички, които работят в сферата на изкуството и моля ви, КОЛЕГИ- БЪДЕТЕ И ВИЕ ТАКИВА. Бихме приели всички ваши критики, които са добронамерени и обективни. Това може да го направите и на билетната каса на Театър Българан, а не чрез фиктивни и нереални профили тук. Факта, че няколко потребителя пишат коментарии от един и същи IP адрес доказва това. И вие го знаете много добре. Очакваме вашите НЕанонимни предложения на място, в Театър Българан. Няма да откажем среща на никого. Заповядайте!
70% от постановките на Драматичния театър ще са предназначени за широката публика
2011-01-11 22:28:32
Коментар: Ако прочетете пълния текст на статията във вестник Народно дело, ще се натъкнете на още ъбсурди. Цена на билета на стойност ШЕСТ БЪЛГАРСКИ ДЕНОМИНИРАНИ ЛЕВА казано по възпитан и коректен начин е несериозно. Колеги от драмата, с тази цена на билета не можете да си платите само техническите разходи на представлението и хонорарите на техническите служби, в чиито ръце е сцената и представлението. Или по друг начин казано: зрителя да разбира, че "КАЧЕСТВОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ".
Община Варна дава гориво на културните институции в града
2010-12-08 23:59:20
Коментар: Бих се учудил, ако Театър Българан присъстваше сред изброените културни институции. С това мислене и разделение, което налагат отговорните управляващи варненската култура люде, бих се учудил и ако Варна е сред културните столици. Уважаеми местни депутати, ние знаем, че Театър Българан е културен фактор, не само във Варна. Ние знаем, че Театър Българан е трън в очите на много хора. Ние знаем, че Театър Българан ползва завиден авторитет сред зрителите. Абсолютен факт е, че през последните години този частен театър, който абсолютно сам финансира дейността си има сценична дейност и зрители три пъти и половина повече от всички други културни институции в кандидатката за културна столица- Варна. Всъщност- това е много по- важно от вашето решение "да дадете гориво за отопление"... Но само за някои... За едни неработещите- майка, а за работещите- мащеха... Всъщност- забравих, че в България такъв е редът.

«123»

VIP
Plasmatec – премахване на папиломи,кондиломи,хемангиоми,бра
PLASMATEC премахване на образувания е най-успешния и деликатен за кожата метод. Отстраняването е базирано на принципа на аблация (изпаряване) на клетките. Кожното образувание се третира с високоинтензивен...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.4 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook