Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Krasi Yanev

«123»

Почина Васа Ганчева
2011-07-01 18:07:21
Коментар: Поклон пред паметта и! Дано всеки да я помни с добро..
Театър Българан
2011-05-31 23:26:48
Коментар: Уважаема наша публико, екипът на Театър Българан си дава сметка за вашите вълнения относно цените на билетите. От днес стартирахме една информационна кампания и вие ще имате възможност да се запознаете с част от нашите проблеми. Това може да направите на билетната каса на Театър Българан и ако ни подкрепяте да впишете имената си и да се подпишете в специалната за това книга. Благодарим ви за градивните спорове и мнения. Уверяваме ви, че не сме безразлични към тях!
Девет души са номинирани за награди „Варна“ за изкуство и култура
2011-04-30 23:08:01
Коментар: Поздравявам всички номинирани, при все, че това е поредния ПАРАДОКС във Варна и България.Ето фактите:номиниран колектив е ТМПЦ-Държавна опера-Варна при положение, че през последните три години имат публика, колкото Театър Българан има за шест месеца.Всъщност-не се учудвам,защото управата на града ни не знае къде се намира Театър Българан.А вероятно изобщо не знае, че съществува работещ частен театър и то БЕЗ да получава финансиране от Държава и Община.Уважаеми господа,за нас е по-важно,че зрителите посещават нашия театър и залите са пълни!Отколкото Награда Варна.
Театър Българан
2011-03-12 14:40:32
Коментар: Г- н Carabinieri, мисля, че по достатъчно категоричен и коректен начин ви поканих на среща в Театър Българан, за да отправите към нас предложенията си относно дейността ни. Ако това ви устройва, заповядайте тази вечер- 12- ти март, в Театър Българан и ме потърсете на билетната каса. Ако не ви устройва- просто си запазете мнението за себе си. Очаквам ви...
Театър Българан
2011-03-01 13:32:54
Коментар: Г- н Carabinieri, тъй като вашето отношение и коментари излизат от правилата на коректността и градивната критика, ще си позволя да ви поканя на среща в удобно за вас време в Театър Българан, за да споделите вашите най- добронамерени предложения относно нашата работа. Анонимността не е право, а страх и липса на градивна позиция. Ако приемате предложението- заповядайте. Ако не- за нас всичко, което е свързано с вашите коментарии тук е приключило. Честита Баба Марта и приятен ден желая на всички!

«123»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.7 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook