Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на kotka

«2345678»

Хрумка на Дянков вдига с 50 % цената на кафето от улични машини
2012-10-25 20:23:05
Коментар: Еййй,dimitricus апталино явно още си с робското си мислене каквото ни кажат това да правим ! Така са били дядо ти и баща ти и явно и децата ти- за в бъдеще ,ще мислят така , затова сме на това дередже! Не виждаш ли В ЦЯЛ СВЯТ НЯМА ТАКОВА НЕЩО . Ние пак да сме първи във всяка глупост ...,да убием всеки желаещ да работи и да спечели нещо.Щом в Италия има винетки към машините от години ,защо не и ние ? Може пък и с патент да бъде ,ако трябва и БАНДЕРОЛ и всяко нещо ще е полза за държавата ,а това на какво прилича...М-тел и др. печелят на наш гръб,както и производителите на тези касови апарати...Явно представа си нямаш от този бизнес . Купи една машина за около 3000 лв и искам да ми кажеш кога ще я избиеш от 11 стотинки на напитка ,от които Дянков и компания ще ти вземат 3 стотинки ,сметни ...Не ,не , не си прави труда ,явно си по-тъп отколкото сам си се представил ,направо ще ти кажа- след 37500 напитки ще си в изходна позиция ,а това прави 937 дни при условие ,че си без печалба през това време и не се е случила нито една авария с машината за тези около 3 години,което е пълен абсурд ( 3 години = минимум 3 аварии= поне на 3 по 200 лв.) . Мога да продължа и с по-големи подробности,но за лаици като теб не си струва. За такива има форуми да си чешат езиците ,явно за това НЕТА често дава грешки,защото се е напълнил със аматьорски коментари ....
Два района във Варна ще са без вода днес
2011-01-31 10:42:13
Коментар: OOO,те никога не знаят нали се сещаш,че винаги е след дъжд качулка.Даже се чудя как успяха и да дойдат от два дни тече,а сега се правят че работят стовариха си багерите и камионите слязоха всички и седят е как няма да седят време е за кафе,а след около час ще им е време за хапване и той деня минал а после не се ангажирвали за време че какво им е на тях,нали довечера ще се приберат в тях а там вода има,на нас закакво ни е да вземем да хванем воден плеврит ли ? :) Няма страшно вода ще има ама не се знае кога :)
Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-01-25 09:09:29
Коментар: desiti,аз съм родител и съм напълно съгласна с учениците.За какво да ходят като от 22 вчера са отишли 15 и до края на часовете са останали 13(това е от класа на дъщеря ми ) . И информацията ми не е от децата, а от госпожата.Това означава да си пусна детето здраво и да се върне болно,после киснене пред лекарски кабинет където е още по-зле там може и друга болест даже да се хване.Затова съм напълно съгласна с тях за ваканция,а те какво ще правят си е тяхна работа.Все пак имат нужда и от почивка,защото едва ли знаеш за какви домашни става въпрос,сякаш ще стават професори.Да по мое време нямаше такива ваканции,но и нямаше и такива видове грип,нямаше такъв материал за учене и си знаехме големите ваканции,така че аз съм ЗА ваканцията и не си пускам детето на училище за да го запазя доколкото мога ЗДРАВО.
Коментари по темата: 724       Други потребители коментирали темата: 200
Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-01-24 18:18:14
Коментар: :)миличкииии и в 14 часа гледах новините по мсат никой не спомена за грипа не се заблуждавайте че ще пуснат нещо по-късно.А ако сте гледали новините в 12 по БТВ трябваше да видите че Шумен е обявен за грипна епидемия а и имаше и същата статистика т.с. имаше червена точка и за варна както и за шумен ама няма на нас не се пада затова отивайте по аптеките и си купете маски за утре може и за вдруги ден докато умре някое дете и накрая да кажат че не е лекарска грешка а родителска , защото родителя си е пуснал детето на училище.
Коментари по темата: 724       Други потребители коментирали темата: 200
Няма да бъде обявена грипна епидемия във Варна
2011-01-24 17:21:17
Коментар: не си мислете че четат мисля,че трябва другаде да се пише.Та те даже незнаят от кабинета на Базотов че има болни нали ви казвам , че им звънях ама тая дето му държи топките(извинете ме за езика ми , ама то е защото ми писна от тях ) каза,че изобщо незнае какво се е публикувало от журналиститеее.Вижте журналистите излязоха и те виновни че пускали материали :).Погледнете с какви букви е написано ,,Във Варна няма.....,,Аз ви казвам тия си правят майтап с вас и нас родителите.
Коментари по темата: 724       Други потребители коментирали темата: 200

«2345678»

VIP
Plasmatec – премахване на папиломи,кондиломи,хемангиоми,бра
PLASMATEC премахване на образувания е най-успешния и деликатен за кожата метод. Отстраняването е базирано на принципа на аблация (изпаряване) на клетките. Кожното образувание се третира с високоинтензивен...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 1.0
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook