Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на kotka

«12345678»

РЗИ – Варна: Въпрос на време е да дойде заразата със западнонилски енцефалит
2013-10-09 12:27:03
Коментар: няма страшно щом е за идеята комари ще се внесат ,иначе как ще им върви ваксината :)
Родители скочиха срещу детско порно в учебно помагало
2013-10-09 10:52:23
Коментар: Ужас , Ужас , Ужас тези нормални ли са ? Днес ще учат за проституция , за гейове , ами да вземат да им предат и как се взема и хероин и подобни , да им разрешат да си купуват свободно алкохол и цигари и за какво ли ги пращаме на училище , в къщи ще ги следим зорко да не попадат на такива сайтове , а те в училище ще ги учат...Просто нямам думи , тези които ми се правят на работни дето измислят такива помагала да вземат и да им показват вече , те и без друго са образовани на тези теми остана да ги практикуват като ЗИП в училищата. По абсурдно нещо не се бях надявала че ще измислят ... НЯМАМ ДУМИ !
БСП умува как да върне пушенето
2013-10-03 15:26:57
Коментар: Виждам , че само се дъвчете тук дали да върнат или не цигарения дим в заведенията . Аз съм пушач и не ми пука дали ще върнат закона за цигарите , винаги съм се съобразявала с НЕПУШАЧИТЕ , но се дразня от типа изказвания цитирам : ,, Ама аз пък не занимавам докторите със себе си ! ,, цитирах Stojanka ... А сега аз да те питам защо си мислиш , че всички пушачи занимават докторите със себе си ? Аз например също не ги занимавам със себе си и мога да ти кажа че познавам доста хора с РАК на белия дроб , които никога не са били пушачи и в семействата им няма пушачи , така че не се изказвай по този начин , защото ти като непушач не знаеш какво те очаква , защото ядеш боклуци , които продават в магазините ама едва ли си тръгнала да се изследваш за да не занимаваш докторите със себе си .
Удължиха срока за отстраняване на ВиК аварията, оставила Аспарухово без вода, до 6 сутринта
2013-07-14 17:59:51
Коментар: bodo знаеш ли какво ще направят ? Защото мисля , че аз мога да се сетя ( по принцип и мене ме е яд ,че съм една от редовните , които си плащат сметките ) , просто ще ни вкарат едни лихви ,едни съдии изпълнители , на които трябва и да платим разноските и пак ще си вземат парите , за да отидат на почивка в някой южен град край нас (Варналии),а такива като нас честни да си плащаме за нещо ,което го виждаме на картинка или в някой магазин срещу известна сума - по точно казано питейна вода ...
Аспарухово и "компания" отново без вода цяло денонощие
2013-07-14 13:54:36
Коментар: mistgi а след това ще е след 24 часа :) може да се разбере по два начина -единия е 00:00 , а другия следва да е към 6 :00 на 16 .07 .

«12345678»

VIP
Купува ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ област Добрич и Варна
ВЕСЕЛИНА НД-06 ЕООД купува обработваема земеделска земя във всички общини на област ДОБРИЧ и ВАРНА на най-добри цени. Съдействие по изготвяне на всички документи при покупка и продажба на земеделски имоти....
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.7 + 1.1
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook