Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«123456789»

Полицаите били изключително търпеливи към проявеното към тях насилие
2013-07-25 15:53:17
Коментар: tomi, и аз гледах нощните събития около Българския Парламент, но директно по телевизията. Около българския, а не около гръцкия или около турския. Какво правят там полицаите е проблем на тамошните данъкоплатци. Аз си плащам данъците тук, т.е. аз плащам заплатите на нашите полицаи. И дали бият моите съграждани, данъкоплатци е наш български проблем. Така че, един гьонсурат, пък бил той и овластен да ръководи полицаите, да ме лъже, че не беше окървавен протеста във въпросната нощ, ще ме прощаваш със смешните си доводи. По-добре не му адвокатствай.
Янков: Разкритията от тефтерчето са повод за нова проверка на Цветанов и Борисов
2013-07-22 20:12:30
Коментар: ХОРА ВНИМАВАЙТЕ !!!!!!! Политическото мракобесие от СОЦИАЛИЗЪМА се завръща. Основни държавни органи, като парламентарни комисии, Прокуратура, разузнавателни и контра разузнавателни служби, „радетели” за законност и демокрация, по думите на нещастния комсомолец, ще разследват (забелязваме) последните 4 години. Ами преди това? Предходните 20 години? Ами преди това 45 години? Не там всичко беше законно ......... . НЕ, НЕ И НЕ! Последните 4 години ще се разследват, не от любов към законите и демокрацията, а за назидание. За да не се реши вече никой управляващ да разсекретява договорите на олигархичните монополи. За да не се реши вече никой да спира проектите на Матушка Москва. За да не си позволява никой да дава лице на уличните протести и да си коригира управлението, като така учи „тълпата” на улична демокрация. Такива „грехове” КОМУНИЗЪМА НЕ ПРОЩАВА. Преди беше смърт на фашизма ..... . А сега на кого ...... ????
Трети пореден протест срещу уволнението на управителя на ВИК-Варна се проведе в морската столица
2013-07-22 18:11:44
Коментар: Гоцанката пак изкара чрез ниското генералче платените иван+мутрите.
Гласуват актуализацията на бюджета
2013-07-22 11:35:36
Коментар: Край с финансовата стабилност на държавата. Тез ще ни направят поредната Гърция, Португалия, Испания, ..... . Ставаме поредната държава управлявана от соцбандити, изяли бъдещето на децата и внуците си!
Станишев: БСП са готови на диалог с ГЕРБ в НС
2013-07-16 19:49:10
Коментар: Ей смотан комсомолец! Като искаш да говориш, отоваш и говориш. А не чрез биене на тупана по медиите. Плямпало. Един лев едва ли е изработил в живота си!

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook