Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на varna9000varna

«5678910111213»

Борисов: С прискърбие гледам как ДПС изнасилва столетницата
2013-06-13 16:59:04
Коментар: Колкото и да словоблудства първия ибрикчия на пожизнения почитен председател, не може да промени факта , че е яхнал здраво столетната бабичка. И че тях вкупом ги обгрижва човека диагноза. Ама тяхната си е наистина за Зигмунд Фройд!
Варненската полиция с нов шеф, пенсионираха комисар Тодор Иванов
2013-06-13 01:11:01
Коментар: Хора опомняйте се! Идва политическо мародерство!
Кандидат-кметът на „Атака” дари средствата за кампанията си на варненски храм
2013-06-13 01:08:25
Коментар: Георги след "Браво на Атака, винаги мисли за Българската православна църква и Българския народ!!!" , трябваше да сложиш и едно АМИН. Защото, ако оставим тройната коалиция обяздвана от Волния и на църквата и на държавата ще се сложим едно голямо "АМИН" !
Създаването на Национален център по морско търсене и спасяване е сред приоритетите на доц. Бозов
2013-06-13 00:52:53
Коментар: Niki, откъде да те почна просто незнам ... ? Питай лекарите във Варна за "най-търсената“ в града билница. Болшинството ще ти отговорят: "Те са учили друга медицина". Позволявам си да префразирам чутото от тях: „Как да са добри специалисти, когато в най-важните години за развитието на лекаря(началните), те обгрижват не най –болните в държавата, а най-здравите – армията и флота. Не че са виновни, ама факт! Т.е. като е толкова добър специалист, доцент и т.ф.з., защо не си гледа МЕДИЦИНАТА, а е хлувнал в ПОЛИТИКАТА……. ? А? Второ. За да се стигне до даването на болнична медицинска помощ(в която по твои думи се е изявил другаря Бозов- тъй де, кандидат е на БСП.), са необходими специалисти в системите за оповестяване, сбор и обработка на информацията, търсене и откриване на море, „изваждане“ от морето при всякакви условия на времето, оказване на първа медицинска помощ и транспортиране до болницата на д-р Бозов. Т.е. до всяка друга болница в голям град. Трето, „колко моряци е обучил“ …. !? Обучил, „валари мутафтя“. Не плюй в лицето на хората, които НАИСТИНА обучават МОРЯЦИ в града и в страната. Те слава богу са много по-различни от доцента ти. Четвърто, като е толкова добър анастезиолог, през отделението на когото са минали толкова тежки случаи, защо искаш да лишиш населението от този месия в болницата. Защото като част от кировата администрация го видяхме, колко струва като управленец. И последно, когато стоматолозите започнат да стават музиканти, да ти имам изкуството и дентизма. НА ТОЗИ ГРАД МУ ТРЯБВАТ ДОКАЗАЛИ СЕ УПРАВЛЕНЦИ. Защото в „голямата къща“ те няма да ликуват пациенти, нямя да вихрят съдебни пледуарии, а трябва да УПРАВЛЯВАТ града ни!!! Аман от инженери, юристи и тям подобни набедени кметове.
Полетът на "Бистришките тигри" отива при главния прокурор
2013-06-12 20:52:02
Коментар: Да се бяха хванали по-добре, да направят временна анкетна комисия за проверка договорите в енергетиката, особенно заобиколилите ЗОП свързани с АЕЦ Белене. Но този парламент си го курдисаха за да замита следите на монополите и най-вече на най-големия: ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ !

«5678910111213»

VIP
Купува Земеделски земи
Купува обработваеми земеделски земи на конкурентни цени в област ТЪРГОВИЩЕ-общини ПОПОВО, ОПАКА, ТЪРГОВИЩЕ, АНТОНОВО, ОМУРТАГ; област ПЛОВДИВ - община Пловдив, Първомай, Асеновград, Съединение, Стамболийски,...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.6 + 0.8
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook