Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на getoff

«5678910»

Отворено писмо на Кирил Йорданов на тема "Морската градина във Варна"
2013-04-03 18:13:58
Коментар: Явно раздялата с властта се отразява благоприятно на господин Йорданов. Внезапно той започна да общува с народа макар и писмено. Сега си изясняваме ,че той бил голям защитник на морската градина,а другите го спирали, препъвали и въобще другите са му виновни, само дето и той беше от другите. Беше и с БСП и със царя и с пъклената тройна коалиция и с Борисов. Винаги готов да се съюзи с всеки,за още един унищожителен за града мандат. Късно е за оправдания гражданино Йорданов. Завинаги влязохте в историята като кмета съсипал Варна.
При пет от местните чешми във Варна водата е негодна за пиене
2013-03-24 17:52:28
Коментар: Някой първокласник ли е писал тази статия? Нищо не се разбира. Уж пет чешми а изредени десет. Информацията звучи като нещо казано от някой, който за първи път се опитва да говори български. Някоя свидна жертва на образователната ни система ще да го е писала.
Защитници на Морската и собственици на имоти се "хванаха за гушите"
2013-03-16 19:52:52
Коментар: И как точно тези гробища са станали частна собственост? За мен е супер тъпо да отидеш и да живееш насред парка между разхождащи се пенсионери и майки с колички. Явно за някои хора е много важно да се навират в очите на населението с къщите си в парка.
Деца агитираха в полза на варненския кмет
2013-02-27 16:35:26
Коментар: Децата най-лесно се манипулират. Това го знаят всички, затова считам че е ПОЗОРНО да се използват деца за осъществяване на политически и икономически цели. Кмет , който не си подава оставката при масови протести и самозапалване и си служи с манипулиране на деца вероятно трябва да бъде свален от власт от обединените сили на НАТО, като Саддам,Кадафи и други достойни тирани избрани със десетки и стотици хиляди гласове.
Експерти обвиниха БСП в манипулация заради твърдението, че без АЕЦ „Белене” ще внасяме ток
2013-01-13 18:47:07
Коментар: Никой не твърди че референдума е за СОБСТВЕНА АЕЦ. За мен въпроса е да разрешим ли на Р.Овч. и братушките да си построят централа на наша територия и за наша сметка. Ползата за народа ще е по-малка отколкото от перките и фотоволтаиците заради които сега плащаме +20%.

«5678910»

VIP
Нощувка 90лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.2 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook