Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Inuar

«34567891011»

Във Варна: Отхвърлиха майчина жалба за градините
2012-06-02 19:47:58
Коментар: А, и ако може на тази контролираща функция да бъде назначена жена с поне две деца, защото е досадно разни чичковци дето за нищо не ги е грижа да вземат решения, от които после много майки да страдат и да се чудят какво да правят, на кого да плащат ,за да могат да се върнат на работа и детето им да попадне в списъците на миропомазаните в детските градини.
Във Варна: Отхвърлиха майчина жалба за градините
2012-06-02 19:43:30
Коментар: Може ли някой да уточни какви са точно критериите за прием в детските градини и КОЙ точно осъществя контрол, защото моя приятелка има осиновено дете, което уж трябва да е с предимство, а се оказва че не е прието. Нека точно да кажат колко са бройките в детските градини и по какъв принцип се разпределят и кой точно контролира това.
Кметът разбрал вчера за „синята зона”
2012-05-16 11:41:20
Коментар: Добре, че късно разбрал хайде ще повярваме, но той съгласен ли е с начина по който се осъществява?
"Синя зона" влиза в сила от утре във Варна, но с гратисен период
2012-05-14 22:17:10
Коментар: Не ми се влиза в излишни спорове, времето ще покаже колко места има, а на гостите на Синята зона пожелавам успешни обиколки в търсене на място за паркиране.
"Синя зона" влиза в сила от утре във Варна, но с гратисен период
2012-05-14 19:21:11
Коментар: Пълно безумие. Паркинги и гаражи няма достатъчно в тази част. Преди да се въвежда подобно нещо трябваше да се прецени колко са живеещите там и колко хора ползват автомобили, за да отидат на работа, които също ще трябва да паркират там. Трябваше също така да направят и една проверка колко от т.нар. гаражи не се ползват по предназначение и са превърнати в магазинчета и офиси и на нарушителите да се наложат сериозни глоби. Така щяха да се поосвободят улиците. На места е доста гъсто населено и с просто око се вижда , че разчертаните места няма да стигат за живеещите в района. Във Владиславово ли да отидат да си паркират колите или в Морската градина? Като има наводнение цялата Гръцка махала остава недостъпна като затворят подлеза на ул. Шипка и този на Приморски. Хайде малко по-сериозно да си вършат работата тези, които вземат решения. Не че имам нещо против да се копира, но трябва малко и разум да се влага.

«34567891011»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
4.1 + 2.6
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook