Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на Inuar

«123456789»

Борисов: От 1 март намаляваме цената на тока с 8%, отнемаме лиценза на ЧЕЗ
2013-02-19 14:36:48
Коментар: Похвалите на ЕС не могат да нахранят и да стоплят хората. Кое е всъщност по-важно - да ни хвалят от ЕС или хората в една държава да живеят нормален и достоен живот? Знаеше се че идва криза, какви бяха конкретните антикризисни мерки, които взе това правителство? Да, заслужиха похвали от ЕС за финансовата дисциплина, но кой плаща реалната цена за тази Добра дисциплина? Нямаше ли да е по-добре да отделят повече от ценното си време в обсъждане на ситуацията и мерките , които е нужно да се вземат, за да не се докара народа до просешка тояга, вместо демонстративно да режат лентички?
И тази вечер варненци ще протестират срещу високите сметки за ток
2013-02-19 12:44:55
Коментар: kurt е прав, нещо се зомбираха хората с този ББ
Баретата зареждал с дрога Слънчев бряг
2013-02-19 12:28:24
Коментар: Не ни интересува къде е продавал наркотици, ако го е правил просто го осъдете и да лежи в затвора, не ни занимавайте с глупости.
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 19:06:31
Коментар: Затова хората гласуват, гласуват доверие на определени хора, които да управляват тази държава. Да, проблема не е от сега, но СЕГА вече не се трае, няма на къде повече да се затяга колана. Това трябваше да им е ясно на господа политиците, че в някакъв момент ще се стигне до положение , което не се търпи, но замъглени от алчните си проекти за собствено облагодетелстване не обърната внимание на този толкова незначителен проблем. По-добре да не бяхме вземали пари от ЕС за пътища, а ако трябва заеми, но хората да могат да ЖИВЕЯТ. Ама те затова отпускали, ами ние сливи ли имаме в устите си че не и м казваме, мерси, но ние имаме по-крещящи нужди. Като сте гладни, последните си пари за нови плочки в банята ли давате?
Заблуди и истини за цената на електроенергията
2013-02-18 18:58:51
Коментар: Тук не става въпрос като в някой американски филм за 1-2ма аутсайдери, загубили работа и затова не могат да си платат ипотеката...ТОВА Е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ, народът е беден и няма какво да направи, за да си оправи положението, всички ли да мрат?

«123456789»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
2.0 + 1.3
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook