Регистрация
booked.net Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на peacе

«456789101112»

След протеста в „Чайка“, варненци готвят колективна жалба до прокуратурата
2015-06-12 19:48:42
Коментар: " Група реститути ще строят 16 кооперации по около 25 етажа. Ще си получат всички по веригата и беж навън, а последствията са за останалите на мястото шаранчета... да плават с плаващите пясъци. Като стане нещо новите ще го пишат бедствие и ще искат помощи... които също ще отидат по направление. Собствениците на земи още при построяването на квартала СА БИЛИ ОБЕЩЕТЕНИ, но не пречи да има нови искания и нови собственици... " Вярно ли е?
Жители на „Чайка“ стягат протест срещу застрояването на квартала
2015-06-12 17:53:49
Коментар: До БКП 89-та година системата падна - да уточним. Последните 10 години, който е знаел какво ще става сигурно си е постелил. Говоря за периода при построяването на квартала до алеята и трите блока след нея - до средата на 80-те. Блоковете са раздавани по предприятия и са собственост на предприятията. И да - точно на семейства с деца - затова имаше по 4-6 деца на етаж, които на тубми по възраст играеха до строежите и по поляните. Следваха лозя!!! ФАКТ! Има все още хора, които са го видели с очите си, които са били свидетели. А Вие си хортувайте, каквото си щете. Сега! Въпросът е в Чайка да не се допуска "Жилищен блок започна да пропада" или "Траката" "Аспарухово" и прочие... резултати от дейности под масата на разни хора на временни позиции. Точка.
Жители на „Чайка“ стягат протест срещу застрояването на квартала
2015-06-12 08:12:37
Коментар: Браво бе! Значи който твърди, че в Чайка НЕ трябва да се строят още 16 сгради, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ ВЪВ ВИСОЧИНАТА и куп малки такива, при положение че кварталът е върху подвижни пясъци и подводни реки и има много блокове, които вече са се преместили, наклонили и прочие, че канализацията не е разчетена за подобно строителство и т.н. бива квалифициран като наследник на "активни борци" и китайски трол... Невероятна логика. P.S.минимална работна заплата Китай 2014 - $325 мин раб заплата България 2014 - 340 лева Как живеят там, те си знаят. Мен ме интересува как живеем ТУК и защо упорито продължаваме да се държим и да вземаме решения като "Тримата глупаци".
Жители на „Чайка“ стягат протест срещу застрояването на квартала
2015-06-11 22:03:32
Коментар: Глупаво е да се политизира АБСОЛЮТНО БИТОВ проблем! Опитите да се "изкарат живеещите в този квартал" като някакви особенни от време оно, както и неаргументираните коментари за Китай и прочие подробности, с типичен почек ме карат да мисля и да ги възприемам като ТРОЛОВЕ и поръчкови коментари.
Жители на „Чайка“ стягат протест срещу застрояването на квартала
2015-06-11 21:50:16
Коментар: "Няма никаква идея за единна архитектура." Да. Резултатът е ТРАФИК, с който кметът се опитва да се справи... Всепроходими джипове... за трудно достъпните пътеки между кооперациите, изградени на мястото на бивши лозя - частни имоти и свлачища. Не знам предишните архитекти, строители и инжинери, строили "Чайка" какви са били по партийна принадлежност и не ме интересува, но определено са били професионалисти и са мислели.

«456789101112»

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.9 + 1.5
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook