Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви
Коментарите на peacе

«2345678910»

Гларусите във Варна притесняват минувачите
2015-06-19 00:29:58
Коментар: Гларусите са много интелигентни птици. Ако ясно и категорично им заявиш, че нещо е твое - не го докосват - имахме такъв случай. И да, свидетел съм как човек подгони гларус, искайки си обратно нещото. Гларусът за завъртя, летейки в кръг два пъти, кацна, остави придобивката си и отлетя. Мисля, че познанията ни са малко.
Жалбите срещу ПУП на „Чайка“ спират проект за парк в квартала
2015-06-16 13:51:55
Коментар: Да застроиш зелените площи за да изградиш парк?! :) Мерлин явно има широко сърце и като започне строителството на паркингите евентуално ще приюти у тях си част от жителите на Чайка... "Сега е задължително всеки един от протестиращите да приюти при себе си семейство, което е загубило дома си при наводнението. Как не ги е срам? А ако се беше случило на тях, щяха да протестират, за да им построят социален блок. НЯМАМ ДУМИ!" Мерлин, умните хора действуват превантивно, а не постфактум.
Жалбите срещу ПУП на „Чайка“ спират проект за парк в квартала
2015-06-16 00:28:13
Коментар: Digital Rebel, По-добре от гето за младите. :) По-добре така, отколкото свлачище. Те не могат да изчислят плочките в центъра, така, че да издържат поне година от поставянето, асфалта го поставят по два пъти, заради грешки... тръгнали да ми строят в свлачищна зона масивно строителство?!
Около 300 души протестираха срещу застрояването на „Чайка“ (снимки)
2015-06-14 21:51:15
Коментар: И тъй като сме се затичали към Западна Европа, бягайки в кръг на Балканите да видим как е в техния град - пример градче по големина и население като Варна, но в Германия. Всеки квартал си има парк с нещо отличително в него, училища, детски градини, няколко магазина от веригите, както и много частни малки магазинчета, закусвални и т.н. Детето си записваш в някое от училищата ПО местоживеене. Най-често пазаруваш от местните магазинчета или супермаркети от веригите. В града е разрешено да се движат само нови коли с малка емисия, като градът е зониран. Спазването на зонирането се следи и нарушителите - глобяват. Същото е с паркирането. И така нататък... Масово хората се движат на колелета, зиме и лете, пролет и есен. Тролейбуси и автобуси се движат с разписание, съответствуващо на броя пътуващи средно, за да не се получи да се претъпкват превозните средства или да се движат празни. Снабдени са с климатици. Чисто е. Всяка сутрин ги мият преди тръгване.
Около 300 души протестираха срещу застрояването на „Чайка“ (снимки)
2015-06-14 19:40:56
Коментар: Е, като се свлече Чайка барабар със жителите й ЩЕ СИ направим ОГРОМЕН ПАРКИНГ за целия град да спира там и да се разхожда в ЕДИНСТВЕНАТА градина в целия град. Щото то друго място зелено за разходка такова НЯМА.... Типично по български?!

«2345678910»

VIP
Нощувка 70лв. - капацитет - 5 човека до ВИНС, Морско училище
Двустаен за нощувки до Спортна зала, ВИНС, Морско училище, Морска градина. Дневна с кухн.бокс - диван разтегателен/тип спалня/, хладилник, вградена фурна, керамични котлони. Спалня - комплект спалня, гардероб...
Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Масивен паркет Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Сглобяеми къщи
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Ел. велосипеди
Поръчка на храна Мека мебел
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
0.5 + 0.4
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook